Ez igaz lehet? (bővebben lent)
A gyepmesteri telepek a kutyák-macskák egy részét elviszik az egyetemre, állatkísérleti alanynak...
Ezt egy férfi mondta, aki meglátott egy elveszett cicás plakátot, hogy "Az már nem kerül elő, az már az egyetemen van..."
Én a Semmelweis Egyetemről tudok nyilatkozni, soha nem használnak kutyát vagy macskát kísérleti állatnak (lehet, hogy nem is alkalmasak gyógyszerkísérletekre), csak patkányokat, tengerimalacokat (ezt is fáj leírni...).
Üdv!
Leftlegged Player :)
"nem értem miért kell tengerimalacokkal és patkányokkal::(("
Mert "jó" kísérleti állatok. A patkány értelmes, és hasonlóan reagál a gyógyszerekre, mint az ember. A tengerimalac nem tudom, miért "alkalmas", de mivel nekem két malackám is volt, nem is szeretném tudni.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Én se szeretem ezeket a dolgokat, sőt elkeserítőnek tartom...
Jelenleg nincs munkahelyem, egy olyan helyre kaptam ajánlatot, ahol kísérleti állatokat kellett volna etetni és ápolni. Nem vállaltam, nem hiszem, hogy elbírtam volna lelkileg....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!