Miért "ciki" az, ha önkéntesként állatmenhelyen dolgozok? (Részletek lennt)
Úgy kezdődött az egész, hogy mint tudjátok, ahhoz, hogy a BPJ-t jövőre megkapjam, ledolgoztam 30 napot "kötelező jelleggel". Most önkéntességből szívesen járok vissza, ugyanazt a munkát elvégezni, vasárnaponként, mivel úgyis kevesen vannak az ápolók.
A hozzám hasonlóan "muszájból önkéntesek" teljesen hülyének néznek, hogy minek jövök vissza, ha már egyszer ledolgoztam a napjaimat. Azért, mert szeretem az állatokat? Hát tartsak. (Úgy gondolom, egyelőre nem engedhetem meg magamnak + panelba nem tartom jó ötletnek + a párom nem nagyon örülne.) Közben pedig vigyorogva mesélik, hogy a falhoz csapták az éppen megszülető kismacskákat. (Merthogy: minek "kamatyol" az a szerencsétlen anyamacska)
Meg, hogy a párom mit szól hozzá, hogy ide járok, otthon nincs elég dolgom? Mondom, a párom megérti, hogy szeretek ide járni segíteni, és nem tartom magamat otthoni rabszolgának.
Szóval még egyszer, világosabban a kérdésem:
28 éves fejjel hülyeséget csinálok, ha bejárok segíteni? Ez csak tizenéveseknek való hóbort, hogy felelősséget tanuljanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!