Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért "ciki" az, ha önkénteské...

Miért "ciki" az, ha önkéntesként állatmenhelyen dolgozok? (Részletek lennt)

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész, hogy mint tudjátok, ahhoz, hogy a BPJ-t jövőre megkapjam, ledolgoztam 30 napot "kötelező jelleggel". Most önkéntességből szívesen járok vissza, ugyanazt a munkát elvégezni, vasárnaponként, mivel úgyis kevesen vannak az ápolók.

A hozzám hasonlóan "muszájból önkéntesek" teljesen hülyének néznek, hogy minek jövök vissza, ha már egyszer ledolgoztam a napjaimat. Azért, mert szeretem az állatokat? Hát tartsak. (Úgy gondolom, egyelőre nem engedhetem meg magamnak + panelba nem tartom jó ötletnek + a párom nem nagyon örülne.) Közben pedig vigyorogva mesélik, hogy a falhoz csapták az éppen megszülető kismacskákat. (Merthogy: minek "kamatyol" az a szerencsétlen anyamacska)

Meg, hogy a párom mit szól hozzá, hogy ide járok, otthon nincs elég dolgom? Mondom, a párom megérti, hogy szeretek ide járni segíteni, és nem tartom magamat otthoni rabszolgának.

Szóval még egyszer, világosabban a kérdésem:

28 éves fejjel hülyeséget csinálok, ha bejárok segíteni? Ez csak tizenéveseknek való hóbort, hogy felelősséget tanuljanak?

2011. dec. 19. 10:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy az újévben eltűnnek ezek a "kényszerönkéntesek", illetve közmunkások. Sajnos azonban még mindig ott "dolgoznak" (bár a kismacskákat falhoz csapdosó garnitúra már eltűnt), már ha munkának lehet azt mondani, amit csinálnak... Szerencsére ezek ott lopják a napot a dohányzó helyen, a kazánházban, így csak akkor találkozok velük, ha kimegyek egy szál cigire.
2012. jan. 9. 08:26
 12/12 anonim válasza:
Hát ez elég szomoru ha ilyen primitivek
2013. szept. 12. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!