Kap-e jövőre bérpótló juttatást az, aki önkéntes munkát vállal állatmenhelyen?
Figyelt kérdés
Gondoltam a nyár folyamán összekötöm a (számomra) kellemest a hasznossal...2011. jún. 26. 20:19
1/6 anonim válasza:
Szerintem ebben a világban nem kapsz semmit sem. Nem ellened vagyok, de Viktorka ugyse ad senkinek semmit. az önkéntes az hogy önként szeretetből segitesz. Viktorka nemhiszem hogy változtat rajta addig.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez elég szomorú:((( Mindegy, ha máshová nem rendelnek be (mint ahogy tavaly se tették), akkor is elmegyek. Csak az a kibacott bosszantó, hogy teszek valamit, önkéntes munkát végzek, erre még azt a keveset is elveszik... ÁÁÁ.... nemhogy azoktól vennék el a pénzt, akiknek amúgy is túl sok van. Na mindegy, ez már nem ide tartozik.
Köszi a választ.
2011. jún. 26. 20:41
3/6 anonim válasza:
Sajnos ilyenért nem jár. Amúgy biztosan ki fognak közvetíteni legalább 3 hónapra,mert ugye ha nincs meg a 90 nap munkaviszonyod akkor jövőre nem jár a bérpótló.
4/6 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss, én 30 nap munkaviszonyról tudok....
2011. jún. 26. 21:25
6/6 anonim válasza:
én meg 20 vagy 22 napról tudok. Én is szívesen mennék menhelyre állatkerbe önkéntesként, de ezek szerint nem megfelelő arra h kapjam továbbra is a BP-t. 22 napra vagy egy hónapra melyik cég fog felvenni bárkit is? :S Inkább hívnának be közmunkára, a minimálbért akkor meg kell adniuk. és a napjaim is meglennének. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!