Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Jól tartom az állataimat?...

Jól tartom az állataimat? (fontos! )

Figyelt kérdés

2 lány tengerimalac:

100x50x42-es ketrec

2 faház

2 etető

1 itató

1 szénatartó

széna mindig van eéőttük magot 2 evőkanállal kapnak naponta, zöldség-gyümölcs naponta 2x

minden nap 1 órára ki vannak engedve- akkor foglalkozom,játszok velük

4-5 naponta lesznek kitakarítva

2 törpehörcsög:

külön-külön terrában vannak

Duci: 90x35x30-as terrárium

1-1ásóláda,homokfürdő

1futókerék

1kisház

1 eteő

1 itatótál (merta golyósból nem tud inni)

csómó WC-és háztartási törlő guriga

1 faág

Pici:

75x30x35-ös terrárium

+1 emelet

ásóláda,homokfördő

futókerék

etető

itatótál (az golyós önitatóból nem tud inni)

csómó WC-és háztartási törlő guriga

faág

kisház

mindkét höri hetente 2x kap magot,minden nap zöldséget,tejfölt,lisztkukacot

és naponta fél-fél órát kiveszem őket a szobáb futkározni (nem hörcsöggömbben,kínzásnak tartom)

hetnte 1xleszenek kitakarítva (mindenestül)

Akvárium:

38,5 literes akvárium

5 darab vasfa

eheim külsőszűrő

fehár 3mm-es szemcsméretű kavics

2 liter jávaimoha

6 guppi

13 red cherry garni

4 szívóharcsa

hetente 40%-os vízcsere

növénytápozás

a halak nem csak szárazeledelt kapnak(!)

csak azért kérdem mert többször is hallottam hogy rosszul tartanám őket(azért mert nem lenne időm rájuka suli és az edzések mellett)

2011. dec. 12. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A tengerimalac házkivevős vagyok. El tudnak bújni, mert a tálca és a függőágy úgy van, hogy akkor sem látszanak, csak az egyik oldal nyitott így és az se felénk néz, hanem a másik irányba, szóval egyáltalán nem látunk be. gemon.ro fórumon olvastam hasonló megoldást. Azért csináltam így mert a kaját is behurcolták oda és egész nap bent kuksoltak. De eddig jót tett nekik a dolog, mert nem annyira félősek de mégis van hova elbújniuk ha baj van (bújnak is). Gondolom a zajokat szokták meg most már és így jobb nekik meg jobban is szellőzik is. Majd visszakapják a házukat is most már. (Azért nem vagyok szadista, 3 hétig volt nekik míg a nagy stressz elmúlt, de már 2 hónapja megvannak csak új helyre költöztek)
2011. dec. 16. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!