Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szoktatok dicsekedni másoknak...

Szoktatok dicsekedni másoknak az állataitokról?

Figyelt kérdés
Van egy kiskutyám,és úgy viselkedek vele kapcsolatban mint egy anya az újszülött gyerekével. Teljes beleszerettem,a barátaimnak képeket mutogatok róla,elmesélem miket eszik,mit csinál stb. Persze a normális keretek között(ha ilyen esetben van ilyen),hogy ne legyek túl sok,ne menjek mások agyára. Más is van igy,vagy csak én vagyok ilyen? Ő az első állatkám,de nem az utolsó :)
2011. nov. 15. 05:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez normális valamilyen szinten. Az ember szivesen mesél a hobbijáról. Lásd a pecások, lásd a gémerek stb stb. A kutyások szivesen beszélnek az állataikról, mit csináltak, hogy fejlődnek ilyesmi. Nincs ezzel gond. Nem vagy egyedül.
2011. nov. 15. 06:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kihez van szerencsém. Van, akinek az ilyesmivel az agyára lehet menni. Velük nem beszélek a lovacskámról.

De egyébként mindenki más esetében előfordul, hogy beszélgetés közben szóba hozom a lovamat, mert igazából rengeteg időt is töltök a lóval, és a lovas dolgok egy ideje már (jó néhány éve) úgy... hozzám tartoznak. De különben a lovas történeteket eléggé szokták élvezni is. =D

Meg aztán, néha elhívom az embereket a lovamhoz, mert nagyon sokan szeretnének megbarátkozni vele személyesen is. Elég népszerű személyiség a baráti körben. =)

A kutyám egy kicsit más, róla azért nem beszélek túl sok embernek, mert (az ő szavaikkal élve) már "agymenést" kapnak attól, ha valaki a kutyájáról meg macskájáról áradozik.

2011. nov. 15. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!