Lelkiismeret, vagy józan ész?
Szeretnék egy kutyát. Egy ismerősöm ajánlotta a menhelyi kutyákat. Azt mondta csomó kutya van és nagyon hálásak tudnak lenni ha kihozza őket az ember.
Viszont én egy egészséges még teljesen fiatal kis shiba inut szeretnék venni. Ez a fajta illene hozzám, a családhoz. És egészségügyi szempontból sem lenne vele gond. Ahogy enéztem a fajta személyiségét az is teljesen szimpatikus.
Szóval mindenképpen shiba inut szeretnék, de iszonyatosan bánt, hogy ezzel lemondok egy csomó olyan állatról akin segithetnék.
az egész emberi társadalmat jellemzi ez a felvetett probléma. mindenki a szépet jót, megbizhatót szeretné. a többi meg megy a dögösbe.... elkeseritő. vajon létezik kutya-karma? :D
de most komolyan. valószinüleg a fajkutyát fogom megvenni. de egész életemben kisérteni fog, hogy otthagytam egy szeretetre és esélyre vágyó lelket a szarban.
én most voltam romániában és ott olyan sok kóbor kutyus volt akik csont soványar odajöttek és kaját kunyeráltak... majd megszakadt a szívem mikor láttam azt a kis kölyköt ott az út szélén... :(
haza akartam hozni 2-őt de vonaton nem tudtam volna elszállítani..
most azon gondolkozom hogy elmegyek egy menhelyre és onnan hozok egy kutyust ... akinek jobb élete lesz ... <3
még azt akartam mondani hogy egy menhelyi kutya meghálálja hogy befogadtad és gondozod hogy nem kell kennelben ülnie stbstb
értelek... mert neked ez a fajta nagyon megtetszett de hidd el hogy egy menhelyi kutyus is lehet olyan aranyos kedves mint egy shiba (ja lehet hogy menhelyen találsz is)
remélem menhelyi kutyust választassz ... :)
Shiba inu keverék gazdit keres.
Olvasd majd el az apróbetűs szöveget is a kép alatt, mert én először belekeveredtem, hogy róka-e, vagy kutya, netán a kettő keveréke... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!