Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Már második este nem tudok...

Már második este nem tudok aludni, mert vmi hangosan rág (2 helyen is) és mászkál a padláson. Szerintetek patkány, egér vagy nyest?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 23:48
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Elhiszem,h milyen lehetett.Mondom,én is azt hittem vasárnap hajnalban,h már a szobában van...ha nyest lenne,attól még nem is félnék annyira,persze azt is eltüntetném a padlásról,de a patkányoktól,egerektől...,meglátom,sírni tudnék.. :S
2011. nov. 1. 01:43
 22/27 anonim ***** válasza:

Hát... nekem meg már elvették az eszem. Nyáron nem csináltam meg a nagytakarítást, mert gondoltam már úgyis közel van az állat napok kérdése és moshatok át mindent domestossal. Most majd takaríthatok télen (karácsonyra, meg egyébként is muszáj).

Na de befejezem már a szövegelést, csak sosem tudtam erről beszélni senkivel, mert szégyelltem mondani az embereknek.

Reméljük megoldóik a probléma :)

2011. nov. 1. 02:00
 23/27 A kérdező kommentje:
Én is remélem! :)
2011. nov. 1. 02:09
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem akarom elszólni,de az este tudtam aludni,mert nem mászkált és nem is rágott! Remélem elmentek maguktól,vagyis jó lenne xD.
2011. nov. 2. 14:33
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Na, mi a helyzet azóta? :)

Nálunk (viszonylag) hosszú idő után tegnap este 22 körül újra rágott vagy kapart... :/

2011. nov. 5. 13:55
 26/27 anonim válasza:
szerintem pelé is lehet,nálunk 1x az volt a padláson,elég nagy zajt csapott,azt hittem vmi nagyobb állatt,meglepődtünk,milyen kicsi valójában.Szerencsére sikerült nyakon csípni,amikor a téli álmát aludta,és visszavittük az erdőbe....
2011. nov. 6. 10:13
 27/27 A kérdező kommentje:
Na azóta semmi.érdekes módon rágás nincs,azóta 1x halottam,h vmi mászkál de nem is volt olyan hangos.Aludni mostmár merek és tudok is.De elmenni biztos h nem ment még el.
2011. nov. 6. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!