Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Már második este nem tudok...

Már második este nem tudok aludni, mert vmi hangosan rág (2 helyen is) és mászkál a padláson. Szerintetek patkány, egér vagy nyest?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 23:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nem csak hallottam.lusta voltam venni még.Én már megszoktam.

Van három macskám,és fognak mindig valamit.

2011. nov. 1. 00:56
 12/27 A kérdező kommentje:
Jó neked,h megszoktad.Sajnos én a legkisebb zajra is felkelek,meg amitől még félek,h szétrágja a mennyezetet és rám esik este! a paplant a fejemre húzom csak úgy tudok éppen h aludni.
2011. nov. 1. 01:06
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem fogja szétrágni:)Én már itt lakom egyjó ideje,parasztház is.de még nem rágta szét a plafont.Vegyél riasztót,mert a csapda nem ér semmit szerintem.
2011. nov. 1. 01:09
 14/27 A kérdező kommentje:
Huh akkor jó :D Komolyan,megnyugodtam,mert h arról,h szét tudja-e rágni a plafont,nem találtam semmit sem. Köszi,a tanácsokat ;)
2011. nov. 1. 01:15
 15/27 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

Én is attól tartok, hogy rám esik vagy koszt csinál a házban :D

Minden reggel átnézem a plafont és a sarkakat, nincs-e valahol lyuk...

Mi régen felraktuk a macskákat éjszakára, de felesleges volt.

Úgy tudom a riasztó hatásos lehet, de ami hang a nyest ellen kell (olvastam, hogy be vannak osztva ABC 123 vagy valami ilyesmi szerint és ami az egér és a patkány ellen hatásos az a nyestet nem zavarja). szóval a nyest elleni hang az embert is zavarhatja.

Mi is mindig felmentünk szétnézni, de sosem láttunk semmit. Na persze amíg az ember felnyitja a padlás ajtót addig nem csoda, ha elszalad az állat...

A közeli házaknál élnek nyestek, de a válaszokat látva már nem tudom az lehet-e. Mert ez egy időben éjjel-nappal randalírozott a padláson. Hajnali 4-5 körül, aztán délelőtt 11, délután 16, este 21-22 stb.

Aztán később már csak este, vagy késő éjjel, inkább hajnalban.

2011. nov. 1. 01:16
 16/27 anonim ***** válasza:
Biztos is hogy nem láttok semmit,mert úgy elbújnak.amúgy meg el is szoktak menni egy idő után.
2011. nov. 1. 01:18
 17/27 A kérdező kommentje:
1. válaszoló,ugyanezt csinálom én is! Átnézem a plafont a sarkot,mert én mindig ott hallom a rágást.Szegény barátom már 2x keltettem fel,h nem tudok aludni vmit csinálni kéne.Elsőnek reggel 7-kor keltünk fel.Majd aznap este 11kor elkezdte megint a rágást. Majd abba hagyta és hajnali 2től kezdve reggelig mászkált és rágott,de nagyon hangosan,már szinte azt hittem,h a szobában van! Akkor megütögette kint a csatornát,majd a tetőt, majd utána kezdte el a másik helyen is rágni,szinkronban,mintha direkt csinálná még azért is! :D Akkor felvitte a kutyát,odament a sarokhoz ahol szoktuk hallani,de még rágás nyom se volt. Ma már a másik szobában vagyok,mert itt szerencsére nem hallani! Szerintem itt is alszunk.
2011. nov. 1. 01:28
 18/27 anonim ***** válasza:

Én szüleimmel lakom, nálunk pont csak az én szobám felett hallani (vagy ők nem figyelnek fel rá..). :-/

Egyszer volt egy olyan reggel, amikor totál fel volt pörögve és körbe-körbe szaladgált a szoba felett! De komolyan, pár másodpercenként mindig a szoba másik sarkában( a plafonnál, nem alul csak nem tudom magam kifejezni) tűnt fel ill, mindig máshonnan hallatszott a hang.

Egyik barátom egyszer próbált megnyugtatni: "Ó,ne aggódj, nem fog az bemenni, nem rágja ki a plafont. Na de képzeld, nálunk egyébként pár éve bejött a plafonon az egér..." :DDD ja-jaj.

2011. nov. 1. 01:34
 19/27 A kérdező kommentje:
Jajj :O Az egerekről hallotam azt,h elvileg ők berágják magukat. Nekünk is csak az egyik szoba felett van,ahol mi alszunk.
2011. nov. 1. 01:37
 20/27 anonim ***** válasza:

Amúgy én is azt hittem már a végefelé, amikor hangosabban rágott, hogy szinte már ideért. Ott álltam egy dobozzal, hogy ha látom, hogy kezd lehullani a vakolat fel tudjam fogni...

Néha már teljesen úgy hallatszik, hogy szinte azt várom mikor kezd peregni a vakolat. Nálunk még a nyáron amikor nyitva voltak az ablakok és pont kint voltam a fürdőben végig szaladt ott valami kint a falon, érintve a sz.hálót is és ezáltal furcsa zajt adott ki. Rémes volt.

2011. nov. 1. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!