Az állatoknál is van vérfertőzés?
Figyelt kérdés
2011. okt. 12. 15:49
2/9 anonim válasza:
Van. Szebb szóval beltenyésztettségnek hívjuk. Ők ösztönlények, nem érdeklik őket, hogy a másik fél éppen a fiuk, lányuk, apjuk, anyjuk stb.
3/9 anonim válasza:
persze hogy van az állatoknál is.
4/9 anonim válasza:
Ahogy az előző írja az nem igaz. Megfigyelhető az állatoknál is, főleg a fejlettebbeknél, hogy ösztön szinten kerülik azon viselkedést, amikor családtaggal szaporodnak. Nagyon látványos ez mondjuk ott, ahol csapatban élnek az állatok. Persze ha összezárod őket az más tészta, akkor jöhet ami van...
5/9 anonim válasza:
én úgy értettem ha össze vannak zárva többen.
akkor előfordul.pl.bárányoknál.
6/9 anonim válasza:
Előfordul. Egyszer volt egy nőstény kutyánk, akinek született egy kan kölyke, akit megtartottunk, és ez a kan kölyök egyéves korától folyamatosan párzani akart a saját anyjával...
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de én igazából úgy értettem a kérdést, hogy ha mondjuk egy pl.: kan kutya párzik a saját anyjával, és születnek kicsik, akkor azok között is előfordul-e olyan rendellenesség mint az embereknél(pl., értelmifogyatékosság)
2011. okt. 19. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!