Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Szerintetek de most komolyan...

Bulaz kérdése:

Szerintetek de most komolyan kérdem milyen otthon tartott állatot érdemes tenyészteni gondolok pl disznóra birkára kecskére, tyuk kacsa, melyik érdemes tenyészteni? Melyiket a legkönnyebb eladni

Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 21:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én csak ilyen + bevételként csinálnám ugy megéri szerintetek?
2011. okt. 3. 17:31
 12/16 anonim ***** válasza:

"Kedves előző, menj a piacra,olcsóbb a húsmint a tescoban.

én a nagycsarnokba járok,kb 30%-kal olcsóbb mint bármelyik hipermarket.

"

Én vagyok az "előző":)

Köszönöm, igazad van, végülis anyukám szombatonként el szokott menni a piacra és a henteshez is(6 napot dolgozok, én ilyen bevásárló körutakban sajnos nem tudok részt venni).

2011. okt. 3. 18:28
 13/16 A kérdező kommentje:
tehenet mennyire éri meg tartani?
2011. okt. 3. 21:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Én csirkét nevelek nagyobb tételben,de ha nem tudom hamar eladni,megeszi a hasznot..:( Pedig nagyon tiszta,egészséges,kukoricás..csak nincs pénz az embereknek.Egyre kevesebre van igény..:(
2011. okt. 4. 20:54
 15/16 anonim válasza:
Nekünk kecskénk van és ha tavasz elején születnek húsvétra majdnem az összes kicsi eladva! Igaz sajnáljuk őket (de a fiúkat szokták levágni a lányokat továbbtenyésztésre viszik.) most 6 kecskénk van 5 lány és egy fiú! Szerintem megéri a kecskét tenyészteni! És mellesleg nagyon aranyosak meg szelídek és legfőképp szófogadóak!
2014. máj. 2. 18:24
 16/16 anonim válasza:
egyetértek a kecskével, de ha van hely akkor mangalica vagy marha megveszik hidd el ne a csórókra bazírozz, de ha marha akkor indíts legalább tízzel különben nehéz, kezdőtőke meg mindenhez kell
2015. nov. 13. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!