Tenyésztenél szőrmók állatkákat csak azért, hogy a bundájukkal jót kereshess?
Figyelt kérdés
Én semmiképp nem, de ismerek olyat, aki igen... :(2011. szept. 28. 16:25
1/15 anonim válasza:
Soha! Nincs az a pénz. Én még egy plüss állatban sem tudnék kárt tenni.
2/15 anonim válasza:
SOHA SEMMI KÉP! Viszont ismerek olyan embereket aki nem csak hogy igen de még majdnem meg is próbálkozott vele. :/
3/15 anonim válasza:
Nem, mert nem érdekel a dolog. De azt sem itélem aki ezt teszi. Gondolom akkor húst sem eszel, hisz azok is cuki állatkák...
4/15 anonim válasza:
Én mondjuk szeretem a húst. De pénzért állatot nem ölnék.
5/15 A kérdező kommentje:
Utolsó-kivetted a szót a számból. Pont ilyesmit kezdtem volna írni, de te elmondtad a lényeget.
2011. szept. 28. 17:03
6/15 anonim válasza:
Jaa de azért megveszed attól aki pénzért megöli. Ez egy kicsit álszent, nem? Én szeretem az állatokat és a kutyáim a legfontosabbak, de a természet rendje hogy egyes élőlények megeszik a másikat. Amikor nem felesleges szenvedésről és állatkínzásról beszélünk akkor nem értem mi a baj...
7/15 A kérdező kommentje:
De a szőrmebunda nem a létszükséglet része... Kivéve az északi sarkon. Főleg az olyanokra gondolok, ahol egy kabátért 150 csincsilla kell. De nem akarok ebbe belemenni, csak ma hallgattam ahogy az egyik barátnőm ismerőse beszél a témáról, hogy milyen jót lehet vele keresni. Konkrétr csincsillákról volt szó.
2011. szept. 28. 17:11
8/15 anonim válasza:
Útólsónak (ha a kérdező válaszát nem nézzük) mondanám hogy csak mű bundám van. Az az a téli kabátomon bolyt formájában.
9/15 anonim válasza:
Én a húsról beszéltem. Akkor meg a szőr miben más? Mondjuk én nem hordok semmilyen szőrt, mert nem tetszik, és elitélem azt aki vadállatokat öl, de az olyanok akik csakis erre tenyésztenek az szerintem kicsit más.
10/15 anonim válasza:
Szerintem is más, ha élelemért tenyésztenek állatokat és már ha egyszerűen a luxus miatt. Nem létszükséglet valódi szőr kabátot hordani. Engem ez a téma nagyon kiborít, mert egyszer láttam egy videót, amin pusztán "brahiból" élve nyúzták az állatokat. Annyira sokkoló volt számomra a videó, hogy amikor megláttam, zokogni kezdtem. Ez nem megjátszott videó volt, konkrétan látszott, hogy mi folyik ott. :-((( Még mindig tudom hol az a film, megmutatnám nektek, de képtelen vagyok ránézni, előkeresni, mert azóta sem dolgoztam fel a látványt. Kampányolnék ez ellen, nem is tudom mit lehet tenni, szomorú nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!