Hogyan lehet legyőzni az aratnofóbia?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 01:14
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
én kb.4 éve arachnofóbiás vagyok, a legnagyobb mértékben...egy icicpicitől is kiver a víz és reszketni kezdek.szemebesülni kéne a félelem "tárgyával",de én nem igazán hajlok rá----
3/5 anonim válasza:
én is félek a pókoktól, de még nem ennyire dúrva, sőt már nem viszolygok tőlük annyira mint eddig.így most visszagondolva az segített nekem, elég fura és mégis....szóval hogy beköltözött a szobámba egy nagyon picike pók, de annyira h alig lehetett látni is. nem zavart, meghát az egyik legtávolabbib sarokban kuksolt.aztán ugye idővel elkezdett nőni, ami azt jelenti h 3 hét alatt a 4-5szerese lett és akkor már jött a porszívó, nem sikerült leszedni mert mindig bemászott a függönyöm karnásánál lévő lyukba. ez még ment vagy 1 hónapig. minden nap láttam de sose mászkált el. szóval megszoktam de azért végül sikerült leszippantani.ez a történetem.természetesen ha olyan lett vna mint egy kaszáspók...hát kössz nem hagytam vna addig a helyén.jah és ha elkezdesz ilyen filozófikus kérdéseken töprengeni akkor rájössz h csak te csinálod agyban, és ha ezt elfogadod akkor már tudod kezelni is.
4/5 anonim válasza:
Jó módszer ha befőttes üvegbe teszel egy pókot (természetesen élve és úgy hogy kapjon levegőt) és megpróbálod megfogni az üveget ott ahol a pók van esetleg akkor amikor mozog!
Ha tényleg arachnofóbiás vagy akkor nem lesz egyszerű, de hatásos! Ha simán meg tudod fogni akkor csak bebeszélted magadnak hogy problémád van.
5/5 anonim válasza:
Előző voltam:
én eddig jutottam el, de ez tökéletesen elég, mert ha pókot látok, képes vagyok odamenni a közelébe, rátenni egy poharat, alá egy képeslapot, és kiviszem az udvarra!
nekem nem is kell több....bár ez is elég döcögősen szokott menni, pláne ha nagy a pók :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!