A tigrist milyen másik állat tudja legyőzni?
Figyelt kérdés
Tudom, fura kérdés... de érdekel:D Gondoltam az elefántra, de nem hiszem hogy van olyan tigris, aki megtámad egy nála 5x nagyobb állatot és pont az elefánt győzne. És eleve szerintem az elefánt nem támadna meg egy tigrist.
Na a másik meg a grizzly vagy barna medve. Ezt nemtudom.
Van más állat is?
2011. júl. 10. 12:25
1/17 anonim válasza:
a tigris csúcsragadozó, nem hinném hogy túl gyakran medvékkel találkozna, szóval ez passz, de szerintem az egyetlen veszélyforrása egy (fiatal)tigrisnek egy másik tigris.
2/17 anonim válasza:
nála nagyobbra gondolsz? mert ha nem akkor szerintem az oroszlán vagy a puma is letudja
3/17 A kérdező kommentje:
Annyira még azt se tudom, hogy hol élnek a tigrisek ( vagy éltek állatkerten kívül ) szóval nemtudom hogy tudna e találkozni medvével.
Lehet nála nagyobb is, csak az a lényeg hogy ne saját maga legyen. Én csak a leopárdra gondoltam, de lehet oroszlán vagy puma is. De nemtudom..
2011. júl. 10. 12:41
4/17 anonim válasza:
Két külön dolog hogy letudnák-e egymást győzni, és az hogy a valóságban valaha is találkoznak, és ha igen, egymásnak is esnek?!
6/17 anonim válasza:
Tigrisek élnek Szibériában és más ázsiai területeken.
8/17 anonim válasza:
A tigrisnek nincs természetes ellensége. Az ilyen, "de mi lenne, ha összeengednénk" meg hülyeség... fölé raksz egy bálnát, ráesik azt ennyi. A bálna erősebb.
9/17 anonim válasza:
Több ilyen állat is van. Például:
A kobra. Ha van ideje harapni.
A bélférgek. De csak csapatban és belülől.
Ha a tengerbe esik, akkor a cápa és az óriáskalmár is.
10/17 anonim válasza:
Micimackó már egyszer ellátta a baját tigrisnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!