Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » A tigrist milyen másik állat...

A tigrist milyen másik állat tudja legyőzni?

Figyelt kérdés

Tudom, fura kérdés... de érdekel:D Gondoltam az elefántra, de nem hiszem hogy van olyan tigris, aki megtámad egy nála 5x nagyobb állatot és pont az elefánt győzne. És eleve szerintem az elefánt nem támadna meg egy tigrist.

Na a másik meg a grizzly vagy barna medve. Ezt nemtudom.

Van más állat is?

2011. júl. 10. 12:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Chuck Norris vagy Bear Grills!
2011. júl. 19. 22:00
 12/17 anonim válasza:
Mégtöbb tigris xd
2011. júl. 22. 23:04
 13/17 Jack the Ripper ***** válasza:
Például egy egészséges vadbivalybika nyílt harcban megölne egy tigrist.
2011. szept. 8. 20:41
 14/17 anonim válasza:
akkor már Bear Boti :D
2011. szept. 11. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, mivel nem tudna elbánni egy tigris... Szerintem az egyetlen állat, amelyik teljes biztonságban lehet tőle, az elefánt. Gyakorlatilag nincs ellenfele, mert az elefánt viszont, érthető okokból nem támad tigrisre
2011. okt. 24. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Tigris:Ázsia, oroszlán:Afrika, puma: Dál-Amerika, grizzly: Észak-Amerika... Gratulálok!
2011. okt. 24. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Him oroszlánt odaraknám a tigris ellen, egész életében verekszik harc az élete , a tigris kerüli az összetűzéseket ritkán harcol és lesből támad, ha veszélyt érez elkerüli ,kerüli más tigrisekkel való összetűzést is. az oroszlán meg mindenre támad mert a vérében van , ami él és mozog már megy rá egy igazi tesztoszteron bomba és nem fél semmitől , igaz az 1 tonnás bivalyoktól meghátrál , de rendszerint ő segít be a nőstényeknek ha nagyobb vadat ejtenek ő nyomja le és ő fojtja meg az áldozatot.. Egymás elleni harcban a legjobb hiszen ezt csinálja egész életében, vadászatban pocsék ott már a tigris ügyesebb.
2019. máj. 3. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!