Csíp-e a darázs, ha nem hajkurásszuk?
én mindig jót mulatok, ha társaságban megjelenik egy szerencsétlen darázs, mindenki ordít, csapkod. én ilyenkor nyugodtan ülök. akkor sincs halálfélelmem, ha rászáll a kezemre és mászkál rajta:D nem mondom, elég kellemetlen volt amikor engem megcsípett, de az az én hibám volt, mert mezítláb rohangáltam a Balaton környékén és én léptem bele minden egyes nyáron.
de pl ártézi kútra naponta kijárok vízért, ott a halom méhecske meg darázs, meg a fedetlen rövidnadrágos lábam is na bumm semmi. simán odamentem. máskor láttam méhecskéket vízben, benyújtottam a kezem, felmásztak éés megmentettem őket, nem csíptek meg.:D barátnőm, aki nagyon fél tőlük állítja ő szoborrá mered amikor meglát egyet, de rászáll és egyszer csak magától megcsípi. lehet hogy tényleg valami parfüm vagy ilyesmi.
NA A LÉNYEG, hogy szerintem felesleges kergetni őket. a gyerekek meg felfogják. max megcsípi- legrosszabb esetben kalcium. ezt a felfogást pont apámtól örököltem, aki orvos, és halál nyugodtan mondta még kisebb koromban: ne félj már tőle, úgyse vagy allergiás, de ha mégis, kapsz a seggedbe injekciót úgyis van a kocsimban.:DDDDD
"a darázs nagyon szemét állat, akkor is csíp ha csak rossz napja volt"
Miért kell ilyet állítani? Nem igaz!Csak akkor szúr ha megijed mert azt hiszi bántják!Ha valakinek a nyakába kerül a gallér alá megijed mert beszorul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!