Milyen állat tehet ilyet?
Tegnap éjszaka nem csuktam be a tyúkokat,reggelre mikor mentem megetetni őket
Borzalmas látvány fogadott.A 17 tyúkból,2 db fej nélküli és egy darab széttépett tetem feküdt a földön.A kerítés sértetlen volt (magas drót kerítés) nyom nélkül elvitt 14 db tyúkot a bekerített baromfiudvarból.Nem tudom milyen állat lehetett,kérlek segítsetek ebben a megfejtésben.Válaszotokat előre is köszönöm.
Képek:
a képeket nem néztem inkább meg csak 1-et, az nem lehet hogy az állatok magukkal csináltak valamit? tudod közelgő veszély? van ilyen hogy inkább megöli magát, bizonyos helyzetekbe, de a képeket inkább nem néztem meg
De ha nem akkor biztos gepárd:D
szia!
Igazából, ha elvitte a 14 tyúkot, akkor róka. Láttam már természetfilmben, hogyha közeledik a tél, a róka kirabolhat baromfiudvarokat, és a közelben elássa a csirkéket rosszabb napokra. Végigmutatta a film, hogy ássa el sorban a csirkéket egész éjjel "dolgozott".
Valami David Attenborough filmben van benne.
Viszont, amiatt, hogy hiányzik a fejük, csak arra tudok gondolni, hogy menyét vagy nyest volt, esetleg görény. Mivel a róka elviszi egyben a csirkét.
Lehet,hogy sasok vagy más ragadozó madarak vitték el.De a
feje miért hiányzik atöbbinek,azt nem tudom.
Lehet,hogy sasok vagy más ragadozó madarak vitték el őket.
De,hogy a többinek miért hiányzik a feje azt én sem tudom.
Nem lehet hogy peched volt, és éppen egy éjszaka jött a róka, a nyest/görény, és egy lopós ember is?
Am, amelyik elássa az nem a sarki róka? Itt még nincs tél, és télire elrohad az összes elásott tyúk ...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!