Milyen állat tehet ilyet?
Tegnap éjszaka nem csuktam be a tyúkokat,reggelre mikor mentem megetetni őket
Borzalmas látvány fogadott.A 17 tyúkból,2 db fej nélküli és egy darab széttépett tetem feküdt a földön.A kerítés sértetlen volt (magas drót kerítés) nyom nélkül elvitt 14 db tyúkot a bekerített baromfiudvarból.Nem tudom milyen állat lehetett,kérlek segítsetek ebben a megfejtésben.Válaszotokat előre is köszönöm.
Képek:
Azt a k*rva!:O
és elvitte a maradék 14-et is?!Ez elképesztő!
Le vagyok döbbenve,de tényleg, nekem 12 csirkém van, 15 éve tűnt el 2 darab valamiféle ragadozó által ,azóta semmi ilyen nem volt, mondjuk 3 tacskóm van, és valószínűleg érzi a szagukat azért nem mer idejönni ilyen gaztettre képes állat.
Kakasod nem volt?
Szerintem róka semmikép sem lehetett, mert az nem veszi le a fejüket,görény,nyest,vagy menyét inkább.Na meg a róka nem hiszem,hogy bemászik a kerítés tetején.
De engem az foglakoztat a legjobban hogy hova tűnt a többi 14?
Bármilyen állat volt akkor 14-szer visszament, és ha egy éjszaka alatt megcsinálta nem lehetnek messze a tyúkok tetemei, ha van valami elhagyott ház, vagy ilyen állatnak megfelelő rejtekhely ott megtalálod a tyúkok maradványait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!