Milyen állat tehet ilyet?
Tegnap éjszaka nem csuktam be a tyúkokat,reggelre mikor mentem megetetni őket
Borzalmas látvány fogadott.A 17 tyúkból,2 db fej nélküli és egy darab széttépett tetem feküdt a földön.A kerítés sértetlen volt (magas drót kerítés) nyom nélkül elvitt 14 db tyúkot a bekerített baromfiudvarból.Nem tudom milyen állat lehetett,kérlek segítsetek ebben a megfejtésben.Válaszotokat előre is köszönöm.
Képek:
Nekem már az is megfordult a fejemben,hogy biztosan állat volt?
A lopós emberek igen csak kirafináltak ma már.
Nekem egyszer fényes nappal egy héjja csapott le a fiatal csirkéimre, volt vagy 50 fiatal csirke és egy héjja elkapta az egyiket, csak a tolli voltak meg utána.
Bár nem tudom milyen állatt vihetett el 14 tyúkot, de a lopós ember az olyan ...nem hiszem hogy annyi esze lenne hogy levágja a fejüket.....meg a csirkék miért nem csaptak zajt mikor lesúlytott rájuk?
Szerintem szerezz egy új tyúkot és mgint hagyd nyitva az ajtót és egész éjjel valahonnét figyelj.
Bár ez hülyeség,de így megtudod az igazságot.
Aki azt írta hogy gepárd úgy nem gondolta komolyan ?
Szerintem nem állat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!