Milyen állatkát válasszak?
12 éves vagyok és kikönyörögtem a szüleimtől h legyen vmi kisállazom csak nem tudom hogy milyen legyen...
ja macska nem lehet mert arra allergiás az apukám...
hazsnos tanácsok,tippek?
10:57-es : 3 kutyáám van egyszerre mindegyik jól van gondozva, szeretve vannak és a 3-ből egyik anyukámhoz, egyik apukámhoz egy pedig hozzám ragaszkodik!
Amúgy először egy fiú volt aztán vettünk neki egy lányt és az ő gyereküket is megtartottuk!
11:02-es : Én is kutyával kezdtem, nekem nem volt nagy felelősség és én 6 éves voltam! Együtt vittük sétálni a szüleimmel mert ők is magukénak tekintették a kiskutyát!!!
Senki nem bánta meg, és azóta már 3-an vannak!!! :)
De abba igazad van, hogy ha rágcsáló mellett döntesz patkányt vegyél!
De én nem vennék rágcsálót! Én annyira belezúgtam a kutyába!
10:57-es vagyok!
Akkor viszont le a kalappal, felelősségteljes gazdik vagytok! :)
11:20-as : Köszönöm szépen!!!
Én pl. egy percre nem untam meg a kutyáimat soha! Ha a számítógép előtt ülök akkor sem ugrál ide-oda hanem mindig idebújik hozzám és alszik :) A másik alapból egész nap alszik meg bóklászik a kertbe! A harmadik nagyon játékos imád labdázni eldobom visszahozza senki nem tanította rá és mégis ő viszont nem szereti ha én dobálom neki a pockot! Mert mindig elbénázom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!