Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatkát válasszak?

Milyen állatkát válasszak?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és kikönyörögtem a szüleimtől h legyen vmi kisállazom csak nem tudom hogy milyen legyen...

ja macska nem lehet mert arra allergiás az apukám...

hazsnos tanácsok,tippek?

2011. aug. 16. 10:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10:57-es : 3 kutyáám van egyszerre mindegyik jól van gondozva, szeretve vannak és a 3-ből egyik anyukámhoz, egyik apukámhoz egy pedig hozzám ragaszkodik!

Amúgy először egy fiú volt aztán vettünk neki egy lányt és az ő gyereküket is megtartottuk!

2011. aug. 16. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha rágcsáló mellett döntesz, akkor sztem legyen patkányod. Nekem is van 2, nem bántam meg őket, rendkívül aranyosak és sokkal okosabbak mint pl egy hörcsög. Velük játszani is tudsz, be lehet tanítani őket különböző trükkökre. Ha ez lesz életed első kisállata, akkor tényleg nem kutyával kéne kezdened, az elsőre túl nagy felelősség.
2011. aug. 16. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:

11:02-es : Én is kutyával kezdtem, nekem nem volt nagy felelősség és én 6 éves voltam! Együtt vittük sétálni a szüleimmel mert ők is magukénak tekintették a kiskutyát!!!

Senki nem bánta meg, és azóta már 3-an vannak!!! :)

2011. aug. 16. 11:06
 14/19 anonim ***** válasza:

De abba igazad van, hogy ha rágcsáló mellett döntesz patkányt vegyél!

De én nem vennék rágcsálót! Én annyira belezúgtam a kutyába!

2011. aug. 16. 11:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Sztem is kutya... Te élvezd ki neked lehet. :) Nekem nem mert allergiás vagyok -.-'
2011. aug. 16. 11:10
 16/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm a kutyaajánlónak a mellém állást akkor már 2-en vagyunk! :)
2011. aug. 16. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:

10:57-es vagyok!

Akkor viszont le a kalappal, felelősségteljes gazdik vagytok! :)

2011. aug. 16. 11:20
 18/19 anonim ***** válasza:

11:20-as : Köszönöm szépen!!!

Én pl. egy percre nem untam meg a kutyáimat soha! Ha a számítógép előtt ülök akkor sem ugrál ide-oda hanem mindig idebújik hozzám és alszik :) A másik alapból egész nap alszik meg bóklászik a kertbe! A harmadik nagyon játékos imád labdázni eldobom visszahozza senki nem tanította rá és mégis ő viszont nem szereti ha én dobálom neki a pockot! Mert mindig elbénázom :)

2011. aug. 16. 14:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Vegyél halat, az nem ordít, ha éhes, nem kell nyúzni egész nap, meg nem hiperaktív, ha nem viszed sétálni.
2011. szept. 5. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!