Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen állatkát válasszak?

Milyen állatkát válasszak?

Figyelt kérdés

12 éves vagyok és kikönyörögtem a szüleimtől h legyen vmi kisállazom csak nem tudom hogy milyen legyen...

ja macska nem lehet mert arra allergiás az apukám...

hazsnos tanácsok,tippek?

2011. aug. 16. 10:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha szeretgetni akarod, akkor aranyhörcsög, tengeri malac. De nagyon olvass utána hogyan kell tartani!!!
2011. aug. 16. 10:45
 2/19 anonim ***** válasza:
Rozsomák :)
2011. aug. 16. 10:46
 3/19 anonim ***** válasza:
Rozsomák??? Az nem hinnmé h háziállat. Nimfa papagáj? :)
2011. aug. 16. 10:48
 4/19 anonim ***** válasza:

Én 6 évesen voltam így... Ha kisállatot szeretnél válassz Yorkshire Terriert kutyát nagyon picik, kisebbek egy macskánál és nagyon odaadóak, lehet őket szeretgetni, és sosem bántanak senki! (ha csak nem az a hajléktalan vagy alkoholista szól hozzád akitől undorodsz mert akkor közétek áll és megugatja :))

Nekem az első Yorkshire Terrier kutyámat 6 évesen kaptam de ha újra kéne válassztanom így 13évesen akkor is ezt a fajtát választanám :)

Azóta nekem 3 ilyen kutyám is van :)

Sok szerencsét!

13L

2011. aug. 16. 10:50
 5/19 anonim ***** válasza:
De attól függetlenül aranyos XD.
2011. aug. 16. 10:51
 6/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen házban/lakásban laktok. Lehet papagáj, hörcsög, hal, tengerimalac, csincsilla, nyúl, bármi. Bemész az állatkereskedésbe és kedved szerint válogathatsz. Szerintem a legjobb kisállat egy kutya. Annyi, hogy többet kell vele foglalkozni, de sokkal hálásabb, mint egy tengerimalac. Ha még kisebbet akarsz, akkor a papagáj. Az is tud olyan társ lenni, mint egy kutya. Én mégis inkább egy kistestű kutyát ajánlok.
2011. aug. 16. 10:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idős korban az aranyhörcsög a legideálisabb. Nem túl hosszú az élettartamuk, tehát ha mégis megunnád, vagy elszáll a lelkesedésed és nem gondozod lelkiismeretesen, nem kell sokáig egymást "boldogítanotok". Ha mégis beválik és rájössz, hogy Te igen is szeretsz állatot tartani és tudsz, akarsz felelősségteljesen gondoskodni róluk, jöhetnek a többiek...tengeri malac ...stb., esetleg kutya.
2011. aug. 16. 10:54
 8/19 anonim ***** válasza:

Előző vagyok a hörcsögöt nem mindig lehet szeretgetni a Yorkshire Terrier-t viszont igen! Nekem a hörcsögöt nem ajánlották mert azt mondták ha rossz természetűt választunk akkor harap, karmol stb.

A Yorkshire Terrier nem ilyen ők ha nem akarják, hogy szeretgesd akkor elvonulnak!

Ha érdekel Yorkshire kutya jó helyről akkor írj priviben!

Segítek kiválasztani neked a megfelelőt! :)

2011. aug. 16. 10:54
 9/19 anonim ***** válasza:
Törpenyúl :)
2011. aug. 16. 10:56
 10/19 anonim ***** válasza:

10:50-es

7 év alatt 3 kutya nem túl jó arány, Nekem 13 év alatt most van a második kutyám, alig 2 éves. Lehet ez is azt bizonyítja, ha ennyi idősen saját állatot akarsz, kezd valamilyen rágcsálóval...

2011. aug. 16. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!