Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS Milyen állat lehet ez?...

SOS Milyen állat lehet ez? Még levetkőzni se merek miatta!

Figyelt kérdés

Már fél órája a szekrénysorom tetejéről hallok valami furcsa hangot. Először csak olyat mintha egy cica mosakodna, de most már olyan mintha futkosna ott valami és leejtene a padlómra valamit.

Természetesen semmi nem esett még le, de a hideg futkos a hátamon a hangok miatt. Már villanyt is kapcsoltam, bekapcsoltam a TV-t, de ugyan úgy kotorászik. Ott van a szekrénysor között az öltözőszekrényem is, de nem merek odamenni. Nagyon hangos és néha számomra beazonosíthatatlan hangokat ad ki.

Nem tudom, hogy számít-e valamit, hogy egész nap teljesen nyitva volt az ablakom és van ott pár üres, nagy kartondoboz. Ma reggel kerestem is ott valamit, akkor még semmi nm volt ott.

Valami tipp, hogy mi lehet?

Semmiképp nem akarok oda felnézni, mert félek, hogyha valami nagyobb állat akkor félelmében nekem támad.

2011. aug. 9. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Na, mi volt az ? :D
2011. aug. 10. 11:00
 52/62 anonim ***** válasza:
Naaaaaa mi volt?:D
2011. aug. 10. 12:14
 53/62 anonim ***** válasza:
nem az a lényeg hogy mi volt, hanem hogy él-e még egyáltalán a kérdező :D
2011. aug. 10. 12:17
 54/62 anonim ***** válasza:

naaa...már kíváncsi vagyok! meg a többiek is! kérlek mondd el, hogy mi volt az, meg hogy mit csináltál vele kérdező!?

nyugodj békében, ha ő csinált veled valamit! :'(

2011. aug. 10. 12:46
 55/62 anonim ***** válasza:
Nem ad életjelet magáról a kérdező:(
2011. aug. 10. 12:50
 56/62 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Az estét végig ültem egy hajlakkal és egy seprűvel a kezemben az ajtó túloldalán. Reggel kihívtam egy rágcsáló irtót és amikor bement fél óra múlva kihozta a szomszéd perzsa macskáját.

Hát elég érdekesen nézett rám, hogy egy macskától nem mertem aludni:)

A macska a ketrecben is végig fújtatott, de végül átvitte a szomszédhoz.

Ma amikor likvidálva lett megnéztem a szekrényem és teljesen alaptalanul féltem, ugyanis a szekrény háta mögül nem tudott volna kijönni éjjel.

Köszönöm mindenkinek a normális, vicces válaszát:)

2011. aug. 10. 12:54
 57/62 anonim ***** válasza:

mekkora volt a cica? még kölyök?

hidd el én is megijedtem volna! főleg, hogy egyedül élsz! :D

2011. aug. 10. 13:12
 58/62 anonim ***** válasza:
tudtam én hogy nem kéne annyira félned :DD de örülök hogy megoldódott a dolog. mostmár megnyugodhatsz :)
2011. aug. 10. 13:13
 59/62 anonim ***** válasza:
Happy end-el zárult, ez a lényeg:) Perzsa cica:D
2011. aug. 10. 13:16
 60/62 A kérdező kommentje:

Szép nagy macska, ahogy saccoltam olyan 4-5 éves lehet és méretben ekkora perzsát még nem láttam.

Máskor becsukom az ablakomat és bátrabb leszek:)

2011. aug. 10. 13:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!