Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS Milyen állat lehet ez?...

SOS Milyen állat lehet ez? Még levetkőzni se merek miatta!

Figyelt kérdés

Már fél órája a szekrénysorom tetejéről hallok valami furcsa hangot. Először csak olyat mintha egy cica mosakodna, de most már olyan mintha futkosna ott valami és leejtene a padlómra valamit.

Természetesen semmi nem esett még le, de a hideg futkos a hátamon a hangok miatt. Már villanyt is kapcsoltam, bekapcsoltam a TV-t, de ugyan úgy kotorászik. Ott van a szekrénysor között az öltözőszekrényem is, de nem merek odamenni. Nagyon hangos és néha számomra beazonosíthatatlan hangokat ad ki.

Nem tudom, hogy számít-e valamit, hogy egész nap teljesen nyitva volt az ablakom és van ott pár üres, nagy kartondoboz. Ma reggel kerestem is ott valamit, akkor még semmi nm volt ott.

Valami tipp, hogy mi lehet?

Semmiképp nem akarok oda felnézni, mert félek, hogyha valami nagyobb állat akkor félelmében nekem támad.

2011. aug. 9. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt h a szobámba egy denevér repült, akkor sikítva rohantam ki a konyhába és becsuktam az ajtót is és mikor kicsit lenyugodtam fogtam egy kést és vissza mentem de addigra kiment, gyors becsuktam az ablakot és vissza ültem gépezni xDD
2011. aug. 9. 23:37
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
A lakás eláztatása előtt valami hosszabb seprű vagy partvisnyéllel próbálkoznék. Szerintem egér lesz vagy valami nagyobb rovar. Készíts be egy adag hajlakkot az a rovat megmerevíti.
2011. aug. 9. 23:37
 23/62 anonim ***** válasza:
Szerintem mérgespók
2011. aug. 9. 23:38
 24/62 anonim ***** válasza:
vagy mérgeskigyó igen, igen ez valószínűbb hát jóét
2011. aug. 9. 23:39
 25/62 anonim válasza:
73%
szerintem meg törpegolymók
2011. aug. 9. 23:40
 26/62 anonim ***** válasza:
lehet h sáska. slagot ne használj mert csak takarítanod kell és nem hal meg az állat vagy rovar
2011. aug. 9. 23:42
 27/62 anonim ***** válasza:
slag? én inkább seprűvel mennék neki. rágcsáló ellen még fegyvernek is elmegy.
2011. aug. 9. 23:46
 28/62 anonim ***** válasza:
100%

a kartondoboz nagyon felerősíti az ilyen zajokat...lehet,hogy csak egy szöcske,vagy lepke..

én azt tanácsolom,hogy kezdj el lepakolni a szekrénysor tetejéről,szép lassan minél messzebbről kezdve,hogy a végére már csak az a doboz maradjon,ahol épp van...ha ezt nem mered,akkor jön a harckészültség...baromságnak fog hangzani,de páncélozd fel magad(én mindig ezt csináltam,mikor kicsi voltam és féltem a hasonlóktól)

ha van méhészruhád,nyert ügyed van,mert az befed..ha nincs,akkor vedd fel a legvastagabb ruhádat,vagy alá/rá tekerd be magad folpack-kal,és már nem tud se megharapni,se hozzádérni,se megcsípni...a kezedre húzz rendes kesztyűt,rá pedig gumikesztyűt,a lábadra pedig gumizz nejlonzacskót...ha van bukósisakod,meg van oldva,ha nincs,légy kreatív,megint a folpackot ajánlom pl sapkára és a szemed hagyd ki...majd zárj be ajtót,ablakot,szedj fel minden kacatot a környékről,ha netán leesne,és dugaszold el törölközővel az ágy/bútorok alját,hogy ne kelljen keresni...befőttes üveget/nagy fagyisdobozt szerezz be előre,hogy ha egér vagy gyík,akkor le tudd borítani vele és ki tudd vinni...ha az előkészületek megvannak,állj létrára,fogj valami hosszút pl seprőnyelet és kezdd el vele arrébbtolni a dobozt,amíg meg nem látod,ne feledd,úgy fel vagy szerelve,hogy már akár kézzel is megfoghatnád...ha meg benne van a dobozban,akkor nyugodtan leveheted és kiviheted az udvarra/erkélyre,ott pedig kinyithatod és leírhatod hogy mi volt benne..ha van még kérdés,szólj

2011. aug. 9. 23:48
 29/62 anonim ***** válasza:
cserebogár:D
2011. aug. 9. 23:52
 30/62 anonim ***** válasza:
milyen állat volt?:)
2011. aug. 9. 23:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!