Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » SOS Milyen állat lehet ez?...

SOS Milyen állat lehet ez? Még levetkőzni se merek miatta!

Figyelt kérdés

Már fél órája a szekrénysorom tetejéről hallok valami furcsa hangot. Először csak olyat mintha egy cica mosakodna, de most már olyan mintha futkosna ott valami és leejtene a padlómra valamit.

Természetesen semmi nem esett még le, de a hideg futkos a hátamon a hangok miatt. Már villanyt is kapcsoltam, bekapcsoltam a TV-t, de ugyan úgy kotorászik. Ott van a szekrénysor között az öltözőszekrényem is, de nem merek odamenni. Nagyon hangos és néha számomra beazonosíthatatlan hangokat ad ki.

Nem tudom, hogy számít-e valamit, hogy egész nap teljesen nyitva volt az ablakom és van ott pár üres, nagy kartondoboz. Ma reggel kerestem is ott valamit, akkor még semmi nm volt ott.

Valami tipp, hogy mi lehet?

Semmiképp nem akarok oda felnézni, mert félek, hogyha valami nagyobb állat akkor félelmében nekem támad.

2011. aug. 9. 23:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 A kérdező kommentje:

Most, hogy írtátok tényleg nem lett volna a legjobb ötlet a slag. Megpróbáltam megmozdítani egy seprűvel a kezemben a dobozt (a másikban hajlakk volt a biztonság kedvéért)és valami fekete állatka beugrott a szekrények mögé. Csak a farkát láttam rendesen, az viszonylag hosszú volt és vastag. Hát azt hittem, hogy rám ugrik amikor láttam, ahogy nyílik a doboz.

Most hátulról lehet hallani ahogy mászkál és fújtat, vagy legalább is ahoz hasonló hangot ad ki.

Ugye nem fog megharapni vagy valami?

2011. aug. 9. 23:53
 32/62 anonim válasza:
Na mi volt az?
2011. aug. 9. 23:53
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
nálunk múltkor nyest jött be... lehet patkány van nálad.. :)
2011. aug. 9. 23:56
 34/62 anonim ***** válasza:
81%
nagy fekete farok? vagy pákó,vagy egy egér(vagyaza nagyobb szar) vagy pedig egy alien...
2011. aug. 9. 23:56
 35/62 anonim ***** válasza:
48%

Ha fújtat akkor támadni fog :O

De vigyázz hogy fel ne álljon a hátsó lábaira :D:D:D

2011. aug. 9. 23:57
 36/62 anonim ***** válasza:
72%
Mondtam, hogy pákó az
2011. aug. 9. 23:59
 37/62 anonim ***** válasza:
Én valahogyan mindenképpen kizavarnám a szobából, ha nem tudnám nem ott aludnék. Elég valószínű, hogy rádmászik..
2011. aug. 10. 00:00
 38/62 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 23:56

PÁKÓÓ :D:D:DD:

hát az vagy patkány vagy nem lehet hogy macska?:D:D

de ha nagy farka van küld át hozzám!! ( viccvicc:) )

2011. aug. 10. 00:00
 39/62 anonim ***** válasza:
100%

23:59

XDDD

2011. aug. 10. 00:05
 40/62 anonim ***** válasza:
100%

Hű ezek alapján elképzelhető, hogy inkább patkány, mint egér. Vagy egy macska. De lehet nyest, vagy nyuszt is, ha pl város szélén vagy faluban élsz.

Ha sarokba szorítod, mindegyik támad.

2011. aug. 10. 00:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!