Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell gondozni egy...

OOKrisztiOo kérdése:

Hogyan kell gondozni egy katicát? (részletek alul)

Figyelt kérdés
Találtam egy katicát de előszőr azthittem valami undok bogár, és összenyomtam, szerencsére naon szar papucs volt ugyhogy nagy baja nem lett mert mozog, csak rosszul, de szeretném undi h hogyan ápoljam:/most egy kis dobozban van amibe tettem földet és levelet én egy lámpa alatt van ez jó neki?
2011. júl. 21. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És a pókok és fülbemászók nem is kártékonyak, illetve a kullancs vérszívó, neki ez az életmódja. Fajgyűlölő! Bezzeg a katicát szereted?!, hétpettyes egyáltalán?, Mert ha harlekin, akkor azt megölheted, mert invazív, tájidegen faj.
2011. júl. 21. 23:05
 12/13 A kérdező kommentje:
igazad,van, bocsánat hogy nem tudtam, de sajna nem zt kérdeztem és ha csak azzal kapcsolatban tudtok íni hogy piszkálhassatok akkor megköszönném ha nem is írnátok, a többieknek köszi:)
2011. júl. 22. 22:23
 13/13 A kérdező kommentje:
és életód ide vagy oda a kullancsokat a büdös életben nem fogom megtűrni, mert elpusztult miattuk az addig eggyetlen barátom aki babéziában a nyakörvek, és frontlineok ellenére , és mert gonosz kis lények, semmi hasznuk, még ugy sem hogy más táplálkozik vele, akárki akármit mond. És mostmár komolyan nem szeretnék a témától független választ kapni
2011. júl. 22. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!