Az a hatalmas és nevetséges problémám van, hogy irtózok a pókoktól, és a konyhába a mosogatóba bemászott egy. Főzni szeretnék, ehhez pedig mosogatnom kell. Tehát a mosogatóra lenne szükségem. Hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
Nos, hogyan tüntessem el úgy hogy ne öljem meg, és a kezemhez se érjen? Nagyon rosszul vagyok a póktól. Ha még egy lapot odateszek, hogy rámásszon, és aztán kidobom az ablakon, azt sem bírom, mert félek, hogy rámászik a kezemre. Tudom, hogy ez már beteges, de nem tehetek róla. valaki tudna segíteni?2009. ápr. 2. 17:51
1/9 anonim válasza:
zsepivel sem mered megfogni? Úgy talán nem annyira undorító
2/9 anonim válasza:
nyisd meg a csapot és akkor lefolyik a pók, tudom hogy akkor meghal, de ennyire nem kell sajjnálni azt a pokot, amugy én is nagyon félk töle
3/9 anonim válasza:
Kérd meg a szomszédodat, hogy vegye ki.
4/9 anonim válasza:
Engedd le a lefolyón. Az úgyis csak babona, hogy szerencsétlenség ér (vagy, hogy van ez a mondás) ha megölsz egy pókot.
5/9 anonim válasza:
Spray meg öngyújtó XD - na jó vicc volt.
Kérj meg valakit aki megmeri fogni. Vagy zsepivel sem mered megfogni?:O
6/9 anonim válasza:
én határozottan annak a híve vagyok hogy mosogatószerrel le kell önteni
7/9 anonim válasza:
Én meg határozottan pókbarát vagyok, és sosem ölöm meg.
8/9 anonim válasza:
a mosogatószeres vagyok. én csak saját kezüleg nem merem megölni, de még papuccsal sem, de vízzel vagy domesztosszal simán
9/9 anonim válasza:
nekem az ágyam alatt van 1 és nem merek aludni:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!