Csak szerintem nagyon édes némely szőrös, hatalmas pók?
Én a kisebb,vékony pókokat utálom nagyon,mert olyan elevenek és gyorsak,fürgék.Viszont a nagy,lassú pókok olyan aranyosak :) Szívesen tartanék itthon is egyet.Hallottam,hogy ki lehet vetetni a méreg fogaikat,ez igaz?
Pl ez aranyos:
Ezek csúnyák,ijesztőek:
19/L
a hideg kiráz tőlük, mindig is a pókokat utáltam a legjobban. Egyszerűen mind a 4 kép amit linkeltél, részemről undorító o.o fúúj.
de igen, ki lehet venni a mérget és lehet is tartani otthon.
Én az aranyos jelzőt nem tudom használni egy pókra, de nem te vagy egyedül szerintem, aki viszont így gondolja. S ez így van jól.
A képek alapján az első kis "cuki" szőrös pókot választanám, ha nem kapnék tőle frászt. :)
Na,látom nem vagyok egyedül:)
Hát én sem tudom tulajdonképpen,csak hallottam egyszer a tv-ben egy srácról,akinek tarantulája volt,de a méregfogait kivetette.Fogalmam nincs a részletekről,de nem lenne rossz megtudni:) Mennyibe kerül egy ilyen pók amúgy?
madárpókok
Acanthoscurria insubtilis( 1.5 cm )
1.950.-
Aphonopelma caniceps ( 4 vedléses )
1.950.-
Brachypelma albopilosum ( baby )
300.-
Brachypelma albopilosum ( 2-3 vedléses )
1.000.-
Brachypelma emilia( 1-2 vedléses )
1.950.-
Brachypelma vagans (1-2 vedléses )
1.000.-
Heteroscodra maculata ( baby )
1.000.-
Phormictopus cancerides ( 2 vedléses )
1.950.-
Pterinochilus murinus ( baby)
300.-
Pterinochilus murinus ( 1-1.5 cm-es)
1.950.-
innen szedtem le de ezek még elég kicsik :) és inkább az etetése lenne húzós sztm:/ de akkor is kell nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!