Normális az, hogy kb. kétnaponta találok egy százlábút a szobámban?
Én Budapesten de kertvárosban élek itt hemzsegnek a
légyölő pókszázlábúak. Viszont így már mást nem is látni.
#13 Tudom, nem nyugtat meg, de minket meg (ismét) a pelliók leptek el!
Pár éve kezdődött, eleinte csak 1-2 lárva, később pár bogár, leginkább nyáron. Aztán azt hiszem, tavaly előtt nyáron napi 5-6 db, esténként mellettem mászkáltak az ágyon, rémes volt!
Tavaly egy vagyont ráköltöttem a dologra, de most ismét itt vannak, a falon, a papírokon, a ruhákon, (tegnap a lábamon!).
Nem tudom, a százlábú mit csinál, ezek a bogarak/lárvák a ruhát,kárpitokat rágják. Csere? :D
Egyébként a százlábú elvileg éjjeli állat (bár én is láttam már kora reggel is a padlón haladni, lehet az éjszakai portyázásról tartott hazafelé...), s mivel a nedves helyeket ke4dveli javaslom, hogy szellőztess. Szerintem ha dél körül vagy valamikor nap közben, amikor leginkább süt a nap kiszellőztetsz nem nagyon fognak bemászni. Ha pedig akkor is ott vannak az ablaknál akkor sajnos marad az, hogy amíg nyitva az ablak addig ott álsz és őrködsz... Én a katicainváziónál szellőztettem így, amikor még nem volt sz.hálónk... hatalmas élmény volt!
Csak az a baj, hogy a kis kedvencet most kaptam azon, hogy a párnám alá volt bemászva...
Így aludj aztán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!