Miért olyan nyámnyila sok ember hogy elsírja magát ha levágnak előtte egy állatot?
Állattenyésztő vagyok,mezőgazdaságban dolgoztam sok-sok évet.
Amíg ember van,húsevés is lesz.
A lényeg,hogy a vágóállat haláláig normális körülmények között éljen,a vágás helyére minél jobb módon szállítsák,illetve tartási helyéhez lehető legközelebb vágják le,a lehető leghumánusabban.
Voltam vágóhídakon(állatvédőként),láttunk vágólószállítmányokat stb.nem kívánom senkinek a látványt.Ezen kéne változtatni.
Van egy jó kis honlap:
www.animals-angels.de
Érdemes megnézni!
na engem ne nyámnyilázzáá le, te paraszt!!
énis falusi vagyok, vagyis olyasmi, az én családomban is szoktak tyúkot vágni, igaz disznót nem... mert mondjuk attol még hogy haszonállat, nem másabb mint mondjuk egy "díszállat"!!! akkor te csak röhögj rajta, hogy megölnek valakit, te idióta tuskó!!
"Kedves" Kérdező!
Te elsírnád magad, ha az egyik díszállatodat vágnák? És ha a "haszon állatodat"? Mert ha az utóbbin nem, akkor a "haszonállatban" te csak az ételt látod, pedig ő ugyan olyan állat, mint mondjuk a macskád. Kínában megeszik a kutyát is. Ott haszonállat. Akkor nem sírnád el magad, ha a kutyádat vágnák?
nem vagyok paraszt, bocs.. :DD
mi az hogy látszik az írásomon? xd kii vagy teeeee ?:D inkább vagyok am is falusii paraszt mint egy iien tuskó.. ien kérdést csak a parasztok tesznek fel, de itt az érzéketlen parasztokra gondolok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!