Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nyámnyila sok...

Miért olyan nyámnyila sok ember hogy elsírja magát ha levágnak előtte egy állatot?

Figyelt kérdés
?
2009. márc. 27. 11:32
1 2 3 4
 21/40 Winner of Royal Hill ***** válasza:
55%

Kezd már forogni a gyomrom ettől a nagy állatszeretettől!

Én is szeretem az állatokat! DE! Nem vagyok hajlandó zöldséget zabálni! Én nem vagyok kecske! Az ember mindig is evett húst!És fog is!Én is fogok! Láttam már sokféle állatot meghalni(csirke,pulyka,kecske,birka,disznó, marha),mindig nagyon sajnálom őket,de valamit ennünk kell!

Van aki erre építi az életét,állatot tart, gondozza őket,majd megöli! De neki nincs hétvége, Karácsony, szabadság. 365nap munka.Ez azért jusson eszetekbe amikor csöpög a zsír a szátok szélén...

Egyébként meg billentyűket ütögetni, tollat forgatni lehet salátán, de próbáljatok csak meg betonozni,vakolni úgy hogy csak füvet esztek! Nem kellene hogy elszaladjon veletek a ló ezzel a nagy állatvédelemmel...

2009. ápr. 1. 23:55
 22/40 anonim ***** válasza:
86%
Hát én speciel pont állatokat gondoztam. Kivívták a tiszteletemet. Aki pedig elérzékenyül egy állat legyilkolása láttán, az nem nyámnyila, hanem lélekkel rendelkező érzékeny ember. Nem hiszem, hogy a "kemény paraszt" ideája felé kéne törekednie az emberiségnek, aki szigorú arccal vágja le a disznót, miközben hisztirohamot kap ha az annyával kapcsolatban nyomnak neki pár viccet. Az igazság meg az, hogy egy ember szemtől szemben a házi szárnyasok kivételével semmilyen állatot nem képes megölni. Ez eleve szánalmas. De erre a képességre keményíteni meg végképp az. Szóval egyél húst, semmi gond. A gond azzal van ha erre építed a nemlétező identitásodat, hogy te keményen végig tudod nézni, ahogy elvágják egy állat nyakát. Ez rettentően szánalmas. Amúgy meg haszonállatot látsz mindenben. Egy disznó rendelkezik egy kutya intelligenciájával, bár sokkal nehezebben tanítható de mégis van olyan okos. Linkelek neked videót ha nem hiszed. Nézd meg, aztán vágd el a nyakát. Gondolkodni kell, nem szégyen érzékenyebbnek lenni az átlag génparasztnál és tisztelni az állatok életét is. Aki pedig könnyen kegyetlenkedik a neki kiszolgáltatott lényekkel, az olyan ember aki leginkább hajlamos arra, hogy az első pofon után az annyát is telib.assza, csak ne kapjon még kettőt. Az ilyen ember a leggyengébb, a legnagyobb féreg. Gyáva kis szadista, aki a saját életét patkány módra védi ha gond van.
2009. ápr. 2. 01:49
 23/40 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj ide! Itt most már az állattartásról beszélsz?

Én válaszoltam azt hogy ha majd csirke leszel a köv. életedben nemtudom mit fogsz gondolni ha elvágják a nyakad és szépen elfolyik az életed!

Nekem 4 kutyám van (hivatalos tenyésztő vagyok) Van 1 lovam , nyulam ,tengeri malacom , halaim, hörcsögöm , és 3 macskám.Hallottál már olyanról hogy állatszeretet? Na ez benned pont nincsen meg! És azt hiszem , hogy a nagy többségnek aki ide neked irt választ, nekik is van állatuk! Ugyhogy ne oszd az észt az állattartáról , és ne hidd hogy felnéz rád valaki mert te büszkén megtudsz ölni egy állatot!

Te nem vagy nyámnyila mert te megtudsz ölni egy állatot aki még védekezni sem tud ellened! És erre büszke lehetsz. Ha annyira akarsz, de én a helyedben nem lennék ilyen büszke magamra!

És itt most nem csak a csirkékről beszélünk, hanem az állatokról , és arról hogy nekik ugyan úgy fáj az ahogy megölik őket , mint ahogy egy embernek.

2009. ápr. 2. 09:46
 24/40 A kérdező kommentje:
Én is kutyatenyésztő vagyok vannak hobbiállataim is két külön telken tartom a hobbi és a haszonállatokat és aki nem tud különbséget tenni közöttük azzal szerintem baj van
2009. ápr. 2. 13:17
 25/40 Winner of Royal Hill ***** válasza:
71%

Itt aztán van tenyésztő bőven... Akkor én is beállok a sorba!

Gondolom a válaszolók nagy része városlakó, legalább is nekem ez jön le a válaszokból. Mit tudjátok Ti milyen dolog haszonállatokat tartani? Évmilliókkal ezelőtt az ember azért szelídített(háziasított) állatokat, hogy a húsukat megegye, bőrükből ruhát csináljon! Előtte meg vadászott rájuk! MEGÖLTE őket! Elég hülyén nézne ki a disznóvágás manapság mondjuk lándzsákkal, akkor arra köpködnétek, hogy rohadt állatkínzók!

Valóban nem kell keménykedni, nem mindenkinek bírja a lelki világa. Ha tehetem elkerülöm én is,hogy látnom kelljen,amit a jószág kileheli a lelkét!

De kérdezem én kedves tenyésztő kolléga! A kutyád mit eszik? Netán ő is vega, hogy ne kelljen a csirkéknek meg bárányoknak meghalni? Ugyan, hagyjuk már...

Egyébként az,ha valaki nem szeretné látni a gyilkosságot nem nyámnyilaság csak érzékenység...

De majd megnéznélek én mindannyiótokat,ha már hetek óta éheznétek...

Asszem a csirke nyakát a saját fogatokkal harapnátok el!

Nem kell itt az álszenteskedés, a bolti csirkét is megölte valaki,csak mindenki mossa kezeit,mert azt ő nem látta. Ha hamburgert z*báltok jusson eszetekbe,hogy lehet hogy olyan valakit esztek,akinek valaha neve volt. De azért született,hogy mi élhessünk!

Másrészt igen rossz vicc a kedves kérdező anyukájáról ilyen hangnemben beszélni...

Ne hasonlítsunk már össze egy embert egy disznóval. Azért álljon meg a menet!Az nem véletlen,hogy az ember lett a csúcsragadozó...

Kicsit gondoljátok végig az evolúciót és utána támadjátok le a "húsevőket"!

2009. ápr. 2. 15:49
 26/40 A kérdező kommentje:
egyetértek az utolsó válaszolóval és igen a kutyát nem lehet füvön meg zöldségeken tartani én a kutyáimnak naponta több kiló szín húst adok a táp és a maradékok mellé és egy kutyát így kell tartani főleg ha te is tenyésztőnek mondod magad de ez már más témakör
2009. ápr. 2. 19:30
 27/40 anonim ***** válasza:
78%

Hát boccsi de én nem maradékkal etetem a kutyáimat, mert minőségi tápot kapnak és Külön főzök nekik.

És honnan veszed hogy én egyben tartom ezt a sok állatot. Hozzám el lehet jönni kedves és körül lehet nézni ha szeretnél. És nem vásrosi lakó vagyok. Utálom a nyüzsit. Falun élek, és imádom az állatokat. A mamám is vág csirkét, de mind mondtam én csak a csirkát eszem meg. És általában a pörinek is csak a szaftját. Nem kell mindjárt lehurrogni az ember, mert bocsánat de nem eszem tömérdek mennyiségü húst! És mert elismert tenyésztő vagyok.

Aki nem lácra verve , maradékkal eteve tartja a kutyáit.

Akik tenyésztőnek hiszik magukat ,de a kutyáiknak sem egy papirjuk sem egy kiáll. eredménye sincs. Én nem ezek közé tartozom. Május 3.án is megyek kutyakiállításra Z. egerszegre, viszem a Am.staffomat. És nyerni akarok!

És boccs de megint nem a témánál vagyunk!

Tehát itt arról volt a szó, hogy miért olyan nyámnyila sok ember hogy..............!

Itt ezen van a hangsúly. Mert nem birjuk. Mert sajnáljuk őket, érző lények , fáj nekik , ahogy nekünk is fájna .

Nem az hogy az ember eszeik avagy nem eszik húst.

Érted? Senki nem bántani akart téged,hanem azt szeretnénk megértetni veled, hogy átérezzünk azt amit egy állat érez.

Miért mond meg őszintén neked talán nem fájna?

Benned nincsen egy csöppnyi érzés sem. Én bizom benne hogy a lelked mélyén amikor te is éppen látod hogy épp disznót vágnak othon , hisz ha falusi vagy akkor ez természetes, akkor azért nem fordul meg a fejedben hogy , csóró malac, csak ennyi hogy egy kicsit , gondolsz arra hogy milyen lehetett neki abban a pár percben.

Ez miatt nem kell vegának lennie senkinek.

Itt egy kis érzésről van szó. Ami biztos benned is megvan.

További szép napot mindenkinek.

2009. ápr. 4. 08:53
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
[link] (Ha nincs időd/kedved végignézni, akkor tekerj bele a 17. és az 1 óra 13. percbe.) "Attól hogy neki kevesebb az iq szintje, attól még ugyan úgy érez fájdalmat." Ha a videó után elsírod magad, akkor te is érző ember vagy. Ha nem akkor meg egy bádogember (Óz, a csodák csodája (nincs szíve)).
2009. ápr. 10. 14:41
 29/40 anonim ***** válasza:
30%

ha nem volnanak allatok mit ennetek zoldsegesek es allatvedok ez csak egy darab amit mutattak a sokmindenbool de miert nem mutassak azt h ahol nem igy csinalnak rendesen bannak az allatokkal s rendesen vagjak le

a disznonal a kabitas sem jo mert a vert nem tudja rendesen kinyomni magabol es a hus sem lesz szep

mindennek van elonye es hatranya

udv egy hentes

2009. ápr. 10. 15:04
 30/40 anonim válasza:
44%

1.: A TÚLNÉPESEDÉS miatt egyre több hús kell.

2.: Aki meg nem lenne képes megölni/levágni és megenni egy állatot (mondjuk egy lakatlan szigeten), az dögöljön éhen!

2009. ápr. 10. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!