Póni csikómnak martingált vagy szügyelőt vegyek?
kérlek segítsetek,nm tudom eldönteni,hogy melyik kentauros dolgot vegyem! :s
irjátok le ,hogy ha xy-t akkor miért azt... köszi:)
előző: szügyelőből van olyan is ami martingálos és egyben nyereghez csatolható (én is ezt használom)
kérdező: egy póni csikónak mért vennél ilyet? 1. lehet, hogy még nő. 2. csikót szerintem fölösleges teleaggatni ketyerékkel, menjen szépen száron csikózablával és amikor specializáltan akarod majd képzeni és felnőtt is lesz, akkor vegyél neki martingált vagy szügyhámot, ha ugratni akarsz. szerintem most még fölösleges erre költened
(és pónin amúgy még soha az életben nem láttam egyiket se, pedig már megéltem egysmást)
:)
én láttam már mind a kettőt pónin. és nem gyártanának póni méretűt, ha nem lenne rá vevő..
egyébként meg idén lesz 4 éves.
és azért akarokneki venni mert ami most van az elszakadt. a szügyelős martingálban gondolkodom mert a nyereg hátra szokott csúzszni és a feje meg néha fennt van a magasban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!