Hogyan tartsak csigát?
Kakaóscsigát xD
Am ez jó ötlet én is tartok csigát xD
Csiga az semmi.. nemnagycucc.. próbáltatok már legyet tartani? merténigen..:P olyan aranyos...volt.. mert véletlen eltapostam amikor elakartam engedni.xDDDDDDDDd
azvolt a neve hogy István a légy és egy heringfilés üvegbe volt.. és sárgarépát zabált..OO hát nemédes? :P
Én is kipróbáltam már! Na figyelj! Adjál neki salátalevelet vagy eperlevelet! Tökmindegy! csak ez a kettő közül legyen!
Alá rakj leveleket,füvet és nedvesítsd át hogy jól puha legyen.Ha van akváriumod akkor először Pronto-val vagy akármivel törölgesd meg belülről mert akkor nem tud kimászni mert ragacsos lesz az üvegfal.Igen,vizet iszik egy kis kupakba tölts mindig reggelkor és délután 5-6 cseppnyi vizet az éppen elég!A koktélparadicsomos doboz nem jó mert lukacsos!Vagy milyen? Na de most mindegy! ennyit tudtam!ha többet szeretnél tudni akkor itt kérdezz még tőlem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!