Sima kerti csigát tartani kínzás?
Szerintem nem. Én balcsin nyaralás utosó napján összeszedtem egy hím orrszarvú bogarat, alig tudott mozogni, húzta a lábát, minden, (valószinüleg verekedett).
Beraktam egy levelekkel bélelt befőtesüvegbe egy pár csepp vízzel csak hogy nedves legyen a levél.
Másnap jöttünk haza, internet, mit eszik stb. kialakítottam a végleges környezetét. És hiszed vagy sem, javult az állapota! Egyre öbb lábát mozgatta, rágott, mindent.Elersztetettem egy növény alá, de szegénykém felfordult a hátára (nemértem hogy)és a napban meghalt :'(
De tény hogy ha nem fordul fel, eleresztem, és ma is vígan élne..
Röviden: Ha vigyázol rá, és természetes élet közeget teremtesz akkor semmi baja nem lesz :) Föleg ha lesz párja is :p
13/f
Olvasd el valahol, hogy mi kell a csigatartáshoz, pl. itt:
és akkor nyugodtan.
Ha csak szeretgeted de nem tudod hogy igazából mire lenne szegénynek szüksége akkor inkább engedd el.
jaj dejoo köszönöm szépen mindenkinek:))
zöldkéz ment:D
ADJ NEKI SÖRT
komolyan D: egy kiállításon mondták, hogy a csigák imádják D: persze csak cseppekben, természetesen.
Nemtom, az vmi órásmutánscsiga volt, de próba-szerencse, csak ne nevelj belőle alkoholistát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!