Pepebaba kérdése:
Hogyan tartsak csigát?
Figyelt kérdés
Ha egy éti csigát szeretnék gondozni azt hogy tegyem? Mit adjak neki enni? Iszik-e vizet? Mi legyen majd a neve? Szerintetek egy koktélparadicsomos dobozban tarthatom, amíg nem tudok normális házat találni neki?? Előre is köszi a válaszokat!!2011. jún. 20. 15:15
1/39 anonim válasza:
Koktélparadícsomos doboz? :') Neked nem csiga, hanem fűcsomó kéne...
2/39 A kérdező kommentje:
Hehe, ez jó.. :DDD xD
2011. jún. 20. 15:29
3/39 anonim válasza:
"amíg nem tudok normális házat találni neki??"
Mé', nincs neki?
4/39 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, de amiben lakásban él és nem mászik el. Az előző csigámat minden nap levittem sétáltatni, de szentendrén szabadon engedtem (mert megdöglött... XDDD)
2011. jún. 20. 15:33
5/39 anonim válasza:
de hülye vagy ×DDD
amúgy jó ötlet :D
vegyél egy akváriumot :D
6/39 anonim válasza:
Nekem van akvaráiumom,már csak az a kérdés h ilyen melegbe honnan szedek csigát:D xDD
7/39 anonim válasza:
15:34 vagyok :D
tényleg amúgy ilyenkor hol vannak a csigák? :D reménykedjünk benne h esni fog az eső
8/39 A kérdező kommentje:
Itt Szentkút mellett (Kányáson) tegnap is esett az eső de nem volt csiga :'((
2011. jún. 20. 15:41
9/39 anonim válasza:
Tegnap lehetett volna szedni mert esett az eső xP (15:36-os)
10/39 A kérdező kommentje:
Szerintem anyu kidobta a tekim régi akváriumát!!! :O
2011. jún. 20. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!