Ha mindenki kiivartalanítja az állatkáját (mert ugye minden és mindenki erre buzdítja az embert), akkor nem fognak kihalni? És csak fajtatisztán lehet kapni egy kutyit 100. 00-ért? Akinek nincs pénze, az ne vegyen kutyát/macskát stb? Ezt nem értem.
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem támogatom a kiivartalanítást, és soha nem is értettem hogy miért kell megfosztani az állatokat a saját nemüktől, ami meghatározza az életüket.........2011. máj. 25. 21:56
41/42 anonim válasza:
Szerintem viszont elég sok "normális" választ kaptál, szerintem én is normálisat írtam (05-25 22:12).
Elég sértő, hogy így degradálod azokat az embereket, akik a kérdésedre válaszoltak.
42/42 anonim válasza:
Ha a kutyád/macskád nincs ivartalanítva akkor vagy szaporodik azzal akivel tud, te meg vagy eltartod a sok kiskutyát/macskát, vagy gondban vagy, hogy mit csinálj vele.
Ha nincs lehetősége a szaporodásra, akkor meg sokuk nagyon szenved tőle, az sem jó.
Ivartalanítással megkíméled attól, hogy szenvedjen a kielégítetlen szükséglete miatt.
A tenyésztőket én sem pénzelném. Talált állatot gondozok, számomra nem fontos a fajtatisztaság, a keveredés biológiai és evolúciós szempontból egészséges jelenség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!