Hogy tehetnek ilyesmit az emberek?
Nem bírom felfogni.Ez szörnyű,ilyenkor szégyennek érzem,hogy én is ehez a fajhoz tartozom.
Nem vagyok képes megnézni, mert kiborulnék, meg nyuszit tartok, és elképesztő mi mindent tesznek velük, csak hogy nekünk ne csípje a szemünket a sampon.
nem használok állatokon tesztelt termékeket, tehát nem vagyok képmutató.
De csatlakozva pár előttem szólóhoz én is szégyenlem magam a fajom nevében, az állatok és a Föld ellen elkövetett vétségek miatt!
tegnap 21:17
Nem azok nem emberek.
A Mein kampf is leírta már..
tegnap 21:32
A második Vh-ban az amerikaiak delfineket idomítottak be, tengeralattjárók megtorpedózására, mivel azokat nem látta a radar, és rájukszereltéka robbanóanyagot.
De a németek is csináltak ielyenket csak kutyákkal, akkoriban tenyésztették ki a németjuhászokat, pontosan ilyen célokra...
tegnap 23:52
Minden vegyszert illetve anyagot vagy azok alapanyagait tesztelik állatokon, különben nem kapna vegyszer engedélyt és regisztrációs számot, nem lehetne forgalombahozni!
Ógyhoyg akármit is hazsnálsza fogkrémtőla mosogatószeren áta dezodorig, mindegy mi az, mind átesett állatisérleteken valamikor amikor engedélyeztetve lett.
"Ha egy cég azt állítja, hogy az ö készítményét nem tesztelték állatokon, de használnak szintetikus összetevőket, akkor ezeket a vizsgálatokat más végezte helyettük, mert ezt a törvény megköveteli. Tehát az ilyen kijelentések megtévesztőek lehetnek "
Itt is azt írják.Hát ez meg még elkeserítőbb...
A kutyáim menhelyről vannak,ha találok egy sérült állatot és nem tudom befogadni,értesítem az állatmentő szolgálatot és próbálom a saját állataimnak a legjobbat nyújtani.Végeztem önkéntes munkát.
Sajnos azonban ez tökéletesen haszontalan,mert ígyis rengeteg állat szenved a világon.
Nagyon
...rossz ez a tehetetlenség.
Köszönök minden választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!