Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha meghalnál és állatként...

Ha meghalnál és állatként újjászülethetnél mi lennél szivesen és miért?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 04:35
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

hümmm...több verzió van

1. hörcsög: mert sokat szunyálnak, és egész nyáron gyűjtögetnek, hogy télen ki se kelljen menniük a hidegbe :)

2. macska: az én természetemmel ez az állatfaj illene leginkább hozzám

3. csótány: azért mert még egy atomtámadást is túl élnek, kaja nélkül hetekig elvannak és órákig kibírják levegő nélkül :)

4. tyúk: tudom, hogy mindenki azt hiszi, hogy buták...de amúgy nagyon okosak :)

5. esetleg...lajhár vagy koala :) főleg a lassú, komótos életmódjuk miatt :) amire gondolom előttem is célzott a lajháros illető :) és a koala is hasonlóan pihenős életmódot folytat az étkezési szokásai miatt...

de mivel amúgy nagyon nem szeretem a társaságot, és szeretek aludni és egy csomó cuccot begyűjteni, és főleg mindig kell valamit rágcsálnom, így mégis leginkább hörcsög lennék legszívesebben...

2012. júl. 16. 00:11
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Én katicabogár szeretnék lenni. Alig lenne természetes ellenségem - állítólag a katica nagyon rossz ízű -, csini piros ruhám lenne, és egész nap csak levéltetvet zabálnék. Néha, a változatosság kedvéért megszámolnám a pöttyeimet. Aztán a többiekét. Aztán kezdeném elölről.
2012. júl. 16. 02:01
 23/30 anonim ***** válasza:
politikus ????
2012. júl. 16. 09:25
 24/30 anonim ***** válasza:
Pingvin... :D Mert az olyan cuki, és a csapatban megvédik egymást meg minden... :) <3
2012. júl. 16. 09:51
 25/30 Ben Mickering válasza:
Én tigris, fehér tigris, leopárd, tehát valamelyik nagymacska. Vagy pedig sivatagi róka. És azért mert ezek a kedvenc állataim. +gyönyörűek
2012. júl. 16. 10:02
 26/30 anonim ***** válasza:
Farkas,mert gyönyörűek és ők a kedvenceim :)
2013. jan. 2. 17:55
 27/30 anonim ***** válasza:

nem lennék pingvin, mert lefagyna a lábam, és a vizet sem szeretem,

inkább gepárd lennék.

2013. márc. 3. 02:48
 28/30 anonim válasza:
hmm, én ló szeretnék lenni. vadló. szabad... vagy valamiféle ragadozó madár.. nemtudom^^
2013. ápr. 20. 23:27
 29/30 anonim ***** válasza:
28asnak a vírus az nem állat -.-
2013. máj. 25. 09:14
 30/30 anonim ***** válasza:
én olyan lennék aki állandóan üvölt
2013. máj. 25. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!