Én legszívesebben kutya lennék. Azért, mert ha belegondolsz milyen jó dolga van egy kutyának. Napközben otthon ül, pihen, aztán mikor hazajön a gazda, játszanak, kap enni, inni, nem kell igazából semmit csinálnia. Még a legrosszabb dolgot is képes élvezni, ha mellette van a hőn szeretett gazdija. Én szeretnék ilyen lenni
2011. máj. 10. 06:44
3/30 anonim válasza:
Róka lennék. Nappal kicsit aludnék, aztán felfedezném az erdőt, a tájat, hosszú kilométereket sétálva. Vadásznék, és ravasz és ügyes módon igyekeznék kicsúszni a vadász és kutyái karmai közül:D
Ez a kedvenc állatom.
2011. máj. 10. 06:57
4/30 anonim válasza:
Én macska lennék,méghozzá nálunk.Igazi cicaparadicsom a lakás.Mindent szabad nekik,minden jót megkapnak,ágyban terpeszkednek,szunyálnak,játszanak...Lennék nálunk cica :D
2011. máj. 10. 06:58
5/30 anonim válasza:
Albatrosz lennék. Egy nagytestű tengeri madárfaj, rengeteget repünek, szinte csak enni és költeni szállnak le. Idejüket a déli tengereken töltik félreeső szigeteken, ahol nincs ellenségük. Kellemes éghajlaton, csodálatos tájon, nyugodt, idilli körülmények között:) Albatrosz akarok lenni!!!:)
2011. máj. 10. 07:37
6/30 anonim válasza:
Az ember nem születik újra, de a játék kedvéért én egy halálos vírus lennék az újonnan kisérletezett fajtából ami genetikai alapon támad és megoldanám Magyarország legnagyobb problémáját.
2011. máj. 10. 08:31
7/30 anonim válasza:
Hehehehe :D Tetszik az utolsó :)
Én mégis inkább albatrosz lennék. Nem azért, mert innen kaptam ötletet, hanem régóta a kedvencem. Kutya csak azért nem lennék, mert nem szeretek ugrani a parancsokra, és ki tudja, hová kerülnék... Egy mocskos boxba egy szaporítóhoz, vagy egy méteres láncra az erdő közepére. Lehet, hogy jó gazdám lenne, de nem kockáztatok. :)
2011. máj. 10. 10:01
8/30 anonim válasza:
:D
én is ezért írtam,h csak nálunk lennék macska :)
2011. máj. 10. 10:03
9/30 anonim válasza:
Én sas lennék, sólyom, vagy bagoly, mindenképpen valami ragadozó madár. Őt nem olyan könnyű levadászni, nincs is értelme, viszonylag könnyen jut ételhez és nem mellékesen gyönyörű. :)
De így belegondolva szívesen lennék még medve is... Bár ők szoktak egymással balhézni, lehet nem jönnék ki belőle túl jól. :)
Szóval valami ragadozó madár.
2011. máj. 10. 12:58
10/30 anonim válasza:
Memeee; " én nem kockáztatok":)). Ne is, az átváltozás bármikor megtörténhet:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!