Gyöngyös környékén lehetne 11 éves kislány önkéntes menhelyen?
Figyelt kérdés
Kislányom szeretne önkéntes lenni a nyári szünetben.Lehetne neki vagy csak felnőttek lehetnek önkéntesek.Mi is örülnék,ha ilyennel töltené a szabadidejét.2009. márc. 8. 21:34
1/9 anonim válasza:
Persze! Minden menhelyen van olyan munka, amit egy ekkora gyerek már el tud végezni, természetesen felnőtt irányítással és felügyelettel. Kisebb kutyák sétáltatása, kölykökkel való foglalkozás, étel tálakba oszása, takarítás.....
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen én is ilyenre gondoltam és örülnék neki,ha segítene az állatokon,csak lehet,hogy rosszul tettem fel a kérdést,mert inkább az érdekelne,hogy hol lenne erre lehetősége Gyöngyös és környékén.
2009. márc. 8. 21:48
5/9 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen!
2009. márc. 8. 22:04
6/9 anonim válasza:
Hát szerintem hivatalosan nem, ahhoz, hogy hivatalosan munkát vállalj, 16 éven felülinek kell lenned, akkor is, ha csak önkéntes munka. Persze ettől függetlenül "feketén" lehetsz önkéntes.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor is,ha neki nem kéne érte pénz csak segíteni akar?
2009. márc. 11. 20:07
8/9 anonim válasza:
Segíteni nyugodtan mehet. Ez nem munkavállalás, csak tagság. Ugyanúgy lehet egy sportklub tagja, az állatkeri gyerekcsoport (akik ott takarítási munkákat is végeznek) tagja, vagy járhatna hegedűtanfolyamra.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor majd érdeklődök.
2009. márc. 12. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!