Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Csak én nem szeretem az...

Csak én nem szeretem az állatvédőket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 16:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Hajlamosak vagyunk általánosítani. Az állatvédők sem egyformák, én 4 osztályba sorolom őket:

"A") osztály. Akiket tisztelek. Szív,és lélek. Egyaránt nézi az embert, és állatot. Sajnos kevesen vannak. A szervezetek vezetéséből nagyrészt kiszorították őket a "C" osztályúak.

"B") osztály. Állatbarátok, akikre hasonlítok. Ők a hallgatag többség, csóválják a fejüket a "C", és "D" osztály hülyeségein, de kitartanak.

"C") osztály. Igen kártékony, haszonleső fajta. Zsíros állás, vagy hatalmi ambíciók kiélése miatt csapódtak az állatvédőkhöz. Szorgosan lobbiznak, tarhálnak, de ha jobb lehetőséget találnak, otthagyják az egészet. Kifelé menet belerúgnak az első kóbor kutyába. (Pl. a Négy Mancs vezetői.)

"D") osztály. Gyűjteménye minden söpredéknek. Sokfélék, a közös bennük, hogy kártékonyak.

Izgága, kiállhatatlan, önhibájukból elmagányosodott emberek. Akik az állatokat többre tartják, mint az embert.

Akik azért csapódtak az állatvédőkhöz, mert trendi. Az állatokhoz nem értenek, csak fröccsögnek, és azt ismételgetik, amit a többitől hallottak.

A beteglelkűek, akik abban élik ki magukat, hogy másokban lelkiismeret furdalást keltsenek. Aztán temetésre járnak röhögni.

Egyéb zavarodott elmék.

- - - - - - - - -

A rendeletekről, amiket kilobbiztak:

[link]

[link]

2016. febr. 8. 22:48
 22/22 anonim ***** válasza:
#9 felmegyek az internetre, és egyből rasszistákkal találkozok...
2018. jan. 1. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!