Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Csak én nem szeretem az...

Csak én nem szeretem az állatvédőket?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 16:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
ügyes vagy..
2011. ápr. 6. 16:55
 12/22 anonim ***** válasza:
42%
Váljék egészségedre...
2011. ápr. 6. 16:59
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Ha az én kutyám megharapna valakit, csak én lennék a hibás, nem a kutya. Ha tudom, hogy nem bírja, hogy gyerekek játszanak vele, akkor nem engedem olyan helyzetbe, de amelyik kutyám szereti a gyerekeket az sem hagyom felügyelet nélkül soha gyerekkel.

Sajnos az embereknek kell(ene) elgondolkodniuk.

Szerintem azért, mert valaki az írja , hogy ő a kutyáját mentené meg, még ő sem tudja, hogy mit tenne adott esetben. Én is az mondanám most, hogy persze, hogy a kutyámat menteném meg (érzelmi kötődés van gazda és kutya közt) valószínűleg sajnos nem úgy lenne (amit sosem bocsátanék meg magamnak és, ha fordítva történne azt sem), de adott helyzetben máshogy gondolkodik az ember, mint a számítógép előtt ülve.

2011. ápr. 6. 17:05
 14/22 anonim ***** válasza:
70%

Habár nekem csak negatív élményeim vannak az állatvédőkkel kapcsolatban úgy érzem szükség van rájuk. De marhára rájuk férne a jobb szervezettség és némi tanulás ebben a témakörben.

Én kétszer találtam gazdátlan, gyönyörű kutyát, és egy beteg cicát,semmit nem tudtam velük kezdeni, és amikor végigtelefonáltam az egyesületeket, alapítványokat szinte kivétel nélkül minden egyes helyen egy marhára unott hang szólt bele a telefonba és szinte fel voltak háborodva hogy szólni merészeltem nekik. A vége az volt, hogy vigyem őket be. Hogyan? Se kocsim, se időm, se pórázom, még megfogni se mertem őket.

A mai napig kísért egy gyönyörű németjuhász akit pár éve láttam a keleti pályaudvarnál egy füves részen az út mellett. Látszott rajta, hogy nem tud felállni és nagyon kényelmetlenül érzi magát, hátracsapta a füleit, félve de mégis barátságosan,reménykedve nézett körül. A munkahelyemre siettem, és nem volt időm rá, nem tudtam mit tegyek, csak telefonálgattam egyik helyről a másikra nem segített senki és ez egy kétségbeejtő helyzet volt. Sírni tudtam volna. A mai napig sokszor eszembe jut mi lehetett vele. Hazafelé tartva már nem volt ott. Csak reménykedem, hogy valami jobban felszerelt, ráérős állatbarát felkarolta. Nem hiszem el hogy annyi adomány után nem képesek egy szar kocsit venni legalább közösen összefogva, és egy valaki elmehetne ezekért az állatokért, vagy összekuncsorogni annyi pénzt állatbarát gazdagoktól meg hírességektől hogy ezt a részét megoldják. Erre is lennie kéne egy embernek, aki professzionális szinten menedzseli ezt az egészet és nem csak akkor kéne jajveszékelni nyílvánosan amikor az adó 1%-át akarják megszerezni.

Én úgy veszem észre hogy a hazai állatvédelem a következőképpen néz ki: Van egy kényelmes hely ahol állatok és dolgozók jól érzik magukat aztán, aki talál valamit azt beviszi, a többivel meg lesz ami lesz.

A másik amin ki voltam akadva: Hűde állatbarát állatorvos honlapja "küldjenek e-mailt, alapítványunk ingyenesen kezel gazdátlan, állatokat". Elküldtem a talált beteg cica tüneteit és időpontot kértem. Azóta is jön a válasz. Ennek cirka 2 éve. A cicát ismerős-ismerőse állatbarát vitte el orvos haverhoz aki csak az altató injekciót számolta fel, a munkadíjat nem. Ilyen is van.

Sokat kell még tanulnunk erről az egészről.

2011. ápr. 6. 17:06
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
Én nem az állatvédőket nem szeretem, hanem az idióta fanatikusokat. Egyik ismerősöm a tipikus példa erre. Egy ház udvarán meglát egy kismacskát, de kihívogatja és már cipelné el, mert jajj, ez lesz a baja, meg az. Hülyeség, otthon van, a másik meg hogy van olyan macska, ami alapból kint él, tehát kint születik és semmi baja. A másik az volt, mikor kiakadt, hogy hogy merem a saját kutyámat a nappaliból kiküldeni, egy másik normális, kényelmes, fűtött szobába, mert szegény biztos magányos lesz. Pont az ilyen fanatikus idióták miatt hiszik azt az emberek, hogy az állatvédők mint hülye, idegesítő okostojások.
2011. ápr. 6. 19:46
 16/22 anonim ***** válasza:
47%
Én meg azokat nem szeretem akiknek az állatokról csak a kutya és a macska jut az eszükbe.
2011. ápr. 6. 20:56
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Én sem szeretem a fanatikus állatvédőket! Irracionális elképzeléseik vannak. Sokszor inkább tőlük kéne megvédeni az állatokat.
2011. ápr. 7. 15:06
 18/22 Kitekati válasza:
Mit lehet kezdeni ezekkel az irracionális állatvédőkkel szemben?
2013. okt. 22. 09:39
 19/22 anonim válasza:
42%

Én azokat utálom és etetném meg a saját állataival, akik szerint egy emberélet kevesebbet ér.. és ne sunyuljon az a sok kis b zi, mert legtöbbje ilyen..

Fú de rühellem őket. Ja és még valami! Egyáltalán semmi bajom az állatokkal, bár nem lakásba való..

2015. aug. 19. 18:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Én meg azokat utálom, akik a kártékony, büdös rágcsálók életéért nyálaznak, meg hisztiznek ha megeszi ezeket az állatokat egy ragadozó állat, pl. egy kígyó, vagy akár egy egerésző macska. Ez már tényleg túlzás, és röhejes. De állatvédőkre szükség van, mert máskülönben sok kegyetlen ember kínozná akár a kutyákat, macskákat is, meg más állatot feleslegesen.
2016. jan. 31. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!