Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Azért nem engedik mert lovam...

Azért nem engedik mert lovam is van?

Figyelt kérdés
Van egy kanca lovam ( még csikó kell vele törődnöm ), szeretnék egy kis nyuszit.De anyukámék nem engedik. Hozzá teszem azt, hogy a családomnak van 3 kutyája. Én fürdetem őket meg én viszem el őket sétálni, sőt még oltásra is én viszem őket. Most szeretnék egy nyuszit de nem akarják megengedni. Fél évvel ezelőtt akartam csincsillát azt megengedték volna de lemondtam róla mert ha a csincsivel nem foglalkozok akkor megbolondul. Viszont nyuszijaink régen voltak ( házi nyuszi ) Velük csak kiskorukban elég volt törődni utána nagyon kezesek voltak. De nem akarják megengedni, a ló végett?
2011. ápr. 5. 17:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Az állatok eltartását én állom. Úgyhogy nem kell jönni a pénzes dumával. És egyik állatot se hanyagolom el.
2011. ápr. 5. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem írod, hogy mennyi idős vagy. Lehet, hogy a szüleid attól félnek, hogy túl sok idődet fogja elvenni a sok állat, és rosszabbul fogsz teljesíteni a suliban. Ha meg felnőtt vagy már, saját keresettel, akkor költözz külön, és akkora állatkertet rendezel be, amekkorát csak akarsz!
2011. ápr. 5. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Lónak ehhez nincs köze szerintem. Nem akarják, hogy egész nap az állatokkal foglalkozz, mással ne...ismerős, bár nekem egész állatseregletem van, de nekem is mindig ez volt eleinte...mára már megszokott
2011. ápr. 5. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy nincs rá pénzük. Ezen állatok fenntartási költsége helyből 60 ezer Ft havonta...
2011. ápr. 5. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok most végzek a szakmámmal. Írtam, hogy én tartom el az állatokat. Az időm hát nézzük azt, hogy barátokkal nem nagyon lógok, otthon vagyok jó formán esetleg hétvégente mozdulok ki egy kicsit barátommal kocsikázni esetleg kirándulni. Minden időmet az állataimba fektetek. Nagyon más nem is érdekel, csak az állatok. Barátommal hétvégén találkozunk ez sem vesz sok időt el tőlem mert ő dolgozik, így fáradt is 3-4 órát ha itt van.
2011. ápr. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!