Simi78 kérdése:
Milyen állatom legyen?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy milyen állatom legyen ha papagáj akkor mindenképpen nimfát szeretnék de nem tudom hogy most papagájom vagy valamilyen rágcsálóm legyen csak én barátságos okos és simogatható állatkát szeretnék és persze legyen helyes és ne legyen nagyon kicsi kb úgy min.10 cm-s legyen ti mit ajánlanátok?2011. febr. 25. 13:54
11/12 anonim válasza:
patkányt, az tök okos, meg tanítható is, és megmarad az ember vállán, lehet vinni ide-oda
12/12 anonim válasza:
Halat semmi képpen (tapasztaltam). Minden bajuk lehet. Talán egy kisebb fajta kutya. Vagy macska. De lehet még hörcsögöd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!