Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Póniló vagy "rendes" méretű ló?

Póniló vagy "rendes" méretű ló?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyik legyen, ugyanis a póniló kisebb és kevesebbe kerül a táplálása meg minden de attól félek (lehet hogy most hülyének néztek) hogy nem fog elbírni(46 kg vagyok), csak mert hogy olyan kicsik 150 cm, kb. akkora mint én, nagyobb ló mondjuk egy félvér vagy valamilyen biztos elbír, de ha egy ponira ránézel olyan mintha megroskadna... Javítsatok ki ha tévedek. :)
2009. febr. 13. 19:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kedves előttem szóló, az edző vagyok megint. A haflingerek valóban csodás jószágok, de ha valóban tiszta vérű haflingi, akkor jó néhány félvért kap az árán... Ha meg keverék, akkor már ugye miről beszélünk... Egyébként elbír többet is, mint 60kg, de az is számít, milyen magas az ember... Baromi kényelmetlen és nehezebbé is teszi a lovaglást, ha a lába túl hosszú a lóhoz képest.
2009. febr. 20. 22:07
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi majd utána nézek ennek a haflingernek!
2009. febr. 21. 09:51
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanannyiba kerül mint egy nagy lóé (max kevesebb széna kell) de zab meg alom ugyanúgy. Bértartásba is ugyanúgy számítják. Am. én biztos h nagy lovat vennék.
2009. máj. 21. 17:55
 24/26 anonim ***** válasza:
Én 51 kg vagyok és haflingin lovagolok most.Elbír nincs vele semmi gond. Sőt még nálam nagyobb súlyú embereket is.
2009. szept. 27. 14:43
 25/26 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok.Szombaton volt egy csúnya esésem vágtában haflingiről természetesen.Nem lett belőle sérülés de már nem bízok annyira a lovamban mint eddig.Ettől függetlenül tudom ajánlani a haflingit ha nem nősz nagyon magasra akkor neked is jó lesz.
2009. okt. 13. 14:43
 26/26 anonim ***** válasza:
46 kg vagy?? xD persze h. el fog bírni. én eegy ojan öö.. 150-es lovaat simáán tudnék ajánlani neked az nem olyan "kicsi" de nem is nagy. Attól függ h. 'mire kell'.:)
2010. júl. 9. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!