Adnátok valami tippet? (bővebben lent! )
13 éves vagyok, állatokkal foglalkozó pályát szeretnék választani.
Menhelyre rendszeresen járok segíteni.
Nyárra adnátok valami 'állatos munkát'?
Vagy hallottam már olyat, hogy állatorvosnál lehetnek ilyen idősek (akik komolyan gondolják ) pl gépelők.
Tanulnak csomó betegséget illetve azok kezelését.
Ez érdekelne pl.
Csepelen tudtok ilyen rendelőt, ahol bevennének?
Köszii.(K)
Szia! Én állatorvos szeretnék lenni, itt és most bemásolom Neked a levélváltásomat egy állatorvossal:
Kedves állatorvosok! Azért írok, mert állatorvosi álmokat dédelgetek. 13 éves vagyok, már több állatom volt, jelenleg 2 törpehörcsögöm, 1 hullámospapagájom és egy édes havanese kölyökkutyám van. Mindig örömmel viszem a kutyámat oltásra a rendelőjükbe, amikor beleszagolok az állatorvosi rendelő illatába, úgy érzem otthon vagyok :-) Élvezettel olvasgatom a kirakott posztereket, amik szerintem nagyon hasznosak. Szeretem figyelni az állatorvosok eszközeit, és hogy mit hogyan csinálnak. És akkor mondanám a levelem lényegét, nagyon szeretnék a munkájukban segédkezni, mint segítő(nem mint rendes, hivatalos dolgozó, pláne ilyen fiatalon). Nem kérnék érte semmit a világon, csak tapasztalatot gyűjtenék, figyelném mit csinálnak, segítenék kisebb dolgokban, akár takarítok is :-) Hétköznap minden délután betudnék menni segíteni a délutáni rendeléshez. Egyelőre még csak próbálom kitűnően tanulni az állatorvosláshoz fontos tantárgyakat, de közben mint mondtam szívesen segítenék. Ez nekem nem pillanatnyi fellángolás, hanem komoly cél, azthiszem 5 éves koromtól állatdoki szeretnék lenni. Ha bejárnék segíteni, önöknek is jólenne(szerintem:-D ) és én is gyűjtögetnék még több ismeretet. Ha nem lehet, vagy nincs rá lehetőség az sem baj, én akkor is szívesen viszem majd önökhöz szurikra a kutyámat!!
Üdv: Vanessza
Ez volt a válasz:
Kedves Vanessza!
Az elhatározás és érdeklődés igen dícséretes, maradjon is meg
mindvégig, míg azon az úton haladsz, hogy állatorvos legyél. Szívesen
vesszük az érdeklődést és a segítő készséget, de talán még túl korai,
hogy ezzel töltsd el az idődet. Részünkről nem lenne akadálya a
nézelődésnek, és segítségnek , munkaügyi oldalról viszont nagyon
kellemetlen helyzetbe kerülhetünk, ha nem tudunk elszámolni a
jelenléteddel, vagy épp megsérülsz a rendelőben. Amennyiben
kitaratassz elhatározásod mellett, és felvesznek az egyetemre,
gyakornokként szívesen látunk rendelőnkben.
Sok sikert.
Kiss Kornél, állatorvos
13/L Remélem segíthettem így is :)
Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok.:)
Sajnos ez nem jött össze...:D
Én is kicsit csalódott voltam, de addig inkább csak tanulok és tanulok! Majd megyek akkor gyakornoknak, ahogy írta :)
Én is önkénteskedem a közeli menhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!