Cicám legyen vagy kutyám?
18 éves lány vagyok. Sajnos nemrég meghalt a cicám, akit nagyon imádtam. Most rászántam magam, hogy legyen egy másik állatom, csak nem tudom eldönteni, hogy cica vagy kutya legyen. Már van egy németjuhász kutyánk, aki már elég öreg, ezért ameddig ő él, nem akarok új kiskutyát, mert a kiskutyát mindenki szeretgetné, babusgatná, a másikkal meg senki nem foglalkozna, nem akarom hogy rossz legyen neki. Ha kutyám lenne, azzal az a hátrány, hogy nem tudnék vele sokat foglalkozni, mert egész nap alig van itthon valaki. A másik hátrány még az hogy a kutya nem jöhetne be a házba, így pl este nem tudnám őt szeretgetni. Ha cicám lenne, azzal meg az a hátrány, hogy elmegy ugyebár az udvaron kívül is, át másik udvarokba, kutyák közelébe, elütheti az autó is (sajnos most a cicámat így veszítettem el, nem tudom kutya volt-e vagy autó). A cicám elveszítése nagyon megrendített, szóval ezért félek annyira ettől az elkóborlástól. Viszont a cicának nincs szüksége annyira rá hogy foglalkozzanak vele, és össze tudok vele bújni, mert olyan kis puha ölelgetnivaló teste van, stb, és ezért lenne jó. A kutya viszont azért lenne jó, mert az kötődik hozzám, és mindig szeret, és mindig jó kedvre derít, el tudom vinni sétálni, stb.
Nem tudom mi legyen, arra gondoltam, ha cica lenne a választás, akkor 2 cicám is lenne, ha kutya, akkor meg egy kistestű, vagy közepes méretű kutya.
Szerintetek? És milyen fajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!