A kutyákat vagy a macskákat szereted jobban? Miért? Neked mid van?
Köszi a válaszokat :) Én inkább a cicákat szeretem, de a kutyákat is kedvelem.. A cicákban azt szeretem, hogy lehet őket dögönyözni, mert olyan hajlékony kis testük van, a kutyákat viszont nem tudom ölbe kapni ahogy kedvem tartja :D Meg a macskák bújósak, és bent a fotelben belefekszik az ölembe és tudom cirógatni, stb.
Nálunk a kutya nem jöhet be a lakásba, szóval ez nem lehetséges.. Viszont a kutyák még felnőtt korukban is játékosak, míg az én macskáim közül mind ellustult..
Egyébként én sajnos most kedden veszítettem el a cicámat, akit nagyon szerettem, és nagyon sajnálom, hiányzik. Perzsa-sziámi keverék volt, fekete és fehér, és a perzsa apukája szőrét örökölte :) Nagyon szép volt.
Egy kutyánk is van, németjuhász, de ő is már elég idős sajnos :S
Mind kettőt ugyan úgy nagyon sok macskám volt most van 3 2db cirmos és egy fehér cirmos foltos!
És van egy Golden retriever és Labrador keverék kutyám!
Nem találtam hasonló képet róluk!
A kutyákat nagyon szeretem, van is 2, egy Foxterrier és egy Golden Retriever.
A macskákat személy szerint utálom, és ez még gyenge kifejezés volt.
Házban szerintem eleve elképzelhetetlen, mert undorító, ahogy mindenre rámászik és hullatja a szőrét...
Ha meg kint tartod, napközben ki tud menni és belemegy minden kukába, stb.
A nyávogása is rettentően idegesítő, mintha szenvedne...
Gusztustalan állatok szerintem. Inkább tartanék patkányt, az még okos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!