Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Baj ha sokat pihenteti a lábát?

Baj ha sokat pihenteti a lábát?

Figyelt kérdés
Sokszor pihenteti a lábát a lovam.az egyik lába két-három hónapja be van szűrődve azt mintha többet pihentetné.fáj neki?? Ugye nem??
2010. dec. 15. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Két-három hónapja be van szűrődve?! ÉS MÉG KÉRDED, HOGY FÁJ-E NEKI???!!!

Hát, lelkiismeretes egy lótartó vagy, nem mondom...

Gratulálok.

2010. dec. 15. 19:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Sztem nemtudod mit. Jelent a beszurodve.... Belerugott a karamba es utana mindig bedagadt neki hiaba kezeltuk,aztan meggyogyult. A beszurodve azt jelenti,egy kicsit le van vizesedve neki -.-Okoska
2010. dec. 15. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Simítsd végig más más erősséggel. Ha annyira fáj neki akkor már az elején felkapja (persze az elején hiheti azt is, hogy fel akarod kérni a lábát, de ne engedd neki), ahogy fokozod a simítás erősségét érezni fogod, hogy mikor kellemetlen neki. Ha dagadva van azt érezni fogod, ha közben összehasonlítod a másik lábával, ha melegebbnek érzed istálló nyugalomban, akkor valószínűleg gyulladt.

Ha nem vagy benne biztos akkor hívd ki az állatorvost.

Gyulladásra vannak lovasboltban kapható nagyon jó hűsítő, gyulladáscsökkentő zselék (általában mentolos kámforos szagúak).

2010. dec. 15. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Amúgy így is fennáll az esélye, hogy fáj neki, nem is kicsit. Hűsítsd neki hideg, folyó vízzel, az általában segít de eddig is fájlalta?
2010. dec. 15. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
...vagyis pihentette?
2010. dec. 15. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:
az a baj a sérülés előtt ha pihentette is nem figyeltem fel rá mert nem volt nagy jelentőssége, ismerősöm másfél éves sodrott csikója többet pihenteti a lábát, szóval az alapjába véve nem baj. volt, mikor elkapta igen, régen. utána a csípője fájt és kikezeltük, azóta semmi baja a lábának külső szemmel, kicsit bevan szűrődve de nem kapja el, nem meleg egyáltalán, nem lép be a mellső lábába, nem húzza magát, csakhát mégis összerándul a gyomrom hogy van hogy vezetem, megállunk, és vmeik lábát azonnal pihenteti. De nemhiszem hogy gond lennne csak ugye az előtt nem figyeltem hogy ezt csinálja-e...
2010. dec. 16. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!