Állatorvosi asszisztenshez sokat kell tanulni?
Figyelt kérdés
Meg lehet élni belőle? Gondolom nem 10 ezreket fizetnek...de egy ember eltudja magát tartani belőle? És sokat kell hozzá tanulni? Van olyan tantárgy amiből erősebbnek kell lenni?
Ha felnövök az akarok lenni, és én ezt már eldöntöttem évek óta. Nem az van, hogy 2 hónap múlva nem is akarok :)
Írnátok pár véleményt? :)
2010. febr. 10. 18:14
1/1 anonim válasza:
Kérdésed relatív hiszen függ a képességeidtől és az elérni kívánt jegyektől....
Szóval egy speciális szakközépiskolai érettségivel már dolgozhatsz állatorvos mellett.
Ugyanis létezik ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI szakközépiskola is ahol állategészségőr vagy állategészségügyi szaksegéd leszel az érettségi mellé.
Javaslom a ceglédi Török János nevűt én is ott végeztem! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!