Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Sokat kell ehhez tanulni?

Sokat kell ehhez tanulni?

Figyelt kérdés

Ha felnövök akkor menhelyen asszisztens akarok lenni, sokat kell hozzá tanulni?

13/L

2010. jan. 21. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj istenem!! Ez nagyon édes. Egyébként menhelyen inkább gondozók vannak nem? De állatorvosi rendelőben már gyakoribbak az asszisztenesk, ápolónők. Elvégzel egy középsulit, valami tanfolyammal. De hidd el, rengeteg 13 éves kislány gondolja ezt, hogy ez akar lenni. Én annak idején állatorvos akartam lenni, most meg tolmács vagyok. :DDD 23/L
2010. jan. 21. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Menhelyeken önkéntesek tevékenykednekszabadidejükben,illetve gondozók,egyikhez sem kell végzettség.

Viszont az biztos,hogy megélni nem tudsz belőle.

A menhelyek kevés pénzből gazdálkodnak,legtöbbször 1%-ból,ebből nem tudnak annyit fizetni,hogy elég legyen egy hónapra.

2010. jan. 21. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A menhelyen önkéntesek dolgoznak, ami azt jelenti, hogy az ember szabadidejében önként és ingyen dolgozik. Nincs érte fizetés. Az összes pénzt, amit az 1 %-okokból és az adományokból összeszednek, mind a kutyák ellátására, orvosi költségeire költik.
2010. jan. 22. 02:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Na akkor az, mondtak már mindent, hogy mi dolgozik ott :D amúgy köszi a válaszokat
2010. jan. 22. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem nincsen akadalya h egy kis munkat vallalj menhelyen, akar a szuleiddel is elmehetsz a legkozelebbi menhelyre ahol sok kutya szivesen setalna veled naponta! sok sikert! en midig sirok...
2010. jan. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!