Hogyan tartsak imádkozósáskát?
Figyelt kérdés
Milyen terrárium, hőmérséklet, környezet, de legfőképpen eleség kell neki? Hol lehet beszerezni? (Boltból, fogni én is tudok, ha szerencsém van...)2009. jan. 19. 23:11
1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem volt sokáig imádkozósáskám. 5 volt eredetileg, de másnap reggelre csak 1 maradt. Azaz 1 megette a többit :( De az az 1, amelyik +maradt sokáig élt. Nekem mindig szoba hőmérsékleten volt, nem melegítettem vagy ilyesmi. Olyan idő volt a terráriumban is, mint a szobámban. Raktam be neki füvet, rovarokat. Nem tudom, hol lehet venni, én kaptam azokat.
2/3 A kérdező kommentje:
milyen rovarokat? tudsz példákat mondani? (pl: kimentem a mezőre azt fogtam pár bogarat; lisztkukac, légy, egyáltalán lárva állapotú-e az étel, stb.)
Ja, és köszi :)
2009. jan. 20. 09:47
3/3 anonim válasza:
Az imátkozó sáska a mi éghajlatunkon is él, úgyhogy nem kell neki semmi különösebb a terráriumába. Néhány faág, talaj stb, mint a kerben!Nagyon falánk ragadozó, bármiféle rovart szívesen megeszik! (tücsök,lepke,kukacok,stb.)Akár kézből is elveszi a kaját. Hogy lehet-e kapni, azt nem tudom, de tavasztól őszig biztosan találsz a réten, tücsköt és lárvákat pedig télen- nyáron lehet venni, jobb állatkereskedésekben! üdv:sz.k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!